0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov vybojoval výhru v Polné


Branky


22

Velkému Beranovu zajistil tři body nestárnoucí Smejkal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Derby v Polné nabídlo pouze jedinou branku. Domácí nastoupili po letních změnách v celém polenském fotbale s velmi mladou sestavou. Hostům scházel jejich nejlepší hráč loňského ročníku. Adam Svoboda totiž přestoupil právě do Polné, kde se uchytil v divizním áčku.

 

V prvním poločase se hrála před stovkou diváků opatrná kopaná. Oba brankáři náznaky šancí zlikvidovali a nebylo tak divu, že se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

 

 

Hosté po přestávce rozhodli

Jediná branka zápasu padla v 54. minutě, kdy se šťastně trefil matador v dresu hostů František Smejkal - 0:1. Domácí se snažili hosty přitlačit. Hosté naopak spoléhali na ryhclé brejky. Další branka však už nepadla, i když hosté dvakrát vykopávali míč z vlastní brankové čáry. Z prvního zápasu po dlouhé pauze tak berou tři body hosté z Velkého Beranova. Domácí si musí na bodový zisk počkat.



Ohlasy k zápasu



TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Utkání bylo prvních 20 minut vyrovnané, ale pro oko diváka nezajímavé. Mohli jsme jít do vedení, ale naše zakončení postrádala přesnost nebo razanci. I domácí byli vpředu nebezpeční. V druhé měla obě mužstva vyložené šance, ale gól jsme dali my, i když trochu šťastný. Zápas s časem nabíral na důrazu a na šancích. My jsme nebyli schopní přidat pojistku, a po několika závarech jsme dvakrát vykopávali míč z brankové čáry. Nervózní utkání jsme nakonec zvládli, ale musíme na sobě ještě hodně zapracovat.



Sestavy


Slavoj Polná B
Š. Šejstal [-] - T. Čaloud [-] , M. Šorf [-] , F. Koumar [-] (78. J. Sedmík [-] ) , J. Bohdálek [-] - D. Procházka [-] (80. T. Vacek [-] ) , J. Staněk [-] (71. J. Dvorský [-] ) , A. Apfelthaler [-] , D. Mühlfeit [-] - J. Bohdálek [-] , L. Čaloud [-] -

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - J. Pýcha [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] (81. M. Tůma [-] ) , M. Havlín [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] (77. M. Zeman [-] ) , M. Trnka [-] , E. Wendl [-] , P. Kittler [-]

ŽK: 85. M. Šorf , 85. J. Dvorský - 87. M. Tůma .
Hráči zápasu: P. Procházka , F. Smejkal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Denev Alex - POLODNA Vladimír, KADLEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Milan Bratršovský
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že domácí budou tahat za kratší konec provazu a hosté si odvezou všechny body - 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích