Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté berou bonusový bod


Branky


1

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V sobotu 12. září bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 6. kola I. A třídy, skupiny B, ročníku 2020-21 ve kterém místní jedenáctka hostila mužstvo z Dubu nad Moravou. Domácím hráčům se vstup do tohoto ročníku vydařil na jedničku a po zatím pěti odehraných utkáních  byli v tabulce na pěkném 4. místě se ziskem 10 bodů. Úvod utkání patřil domácím. Ve 4. minutě nastřelili břevno a po dorážce dostali míč do branky. Rozhodčí však viděli postavení mimo hru. Chvíli na to po dvou zblokovaných střelách dostal míč do hostující sítě Žáček, ale i v tomto případě viděli rozhodčí ofsajd. V 8. minutě se přece jen Určice prosadili. Z hranice velkého vápna vystřelil Mašek -1:0. Po čtvrthodině hry zblokovali hosté odkop od branky, míč se odrazil k Pazderovi a ten střelou k tyči srovnal stav na 1:1. V 37. minutě zaútočili hosté po pravém křídle, na centr si ke vzdálenější tyči naběhl Petrík a hosté vedli 1:2. V poslední minutě prvního poločasu srovnal stav Žáček na 2:2. 

Oba týmy přidaly po jedné brance

 Po změně stran začal úřadovat hostující útočník Pazdera. Nejprve si naběhl na centr, ale netrefil branku. Po hodině hry se na hranici velkého vápna uvolnil a střelou k tyči překonal brankáře Sohlicha 2:3. V 82. minutě skončil míč z hlavy Frehara těsně nad břevnem a chvíli na to po pěkné kombinační akci vyrovnal stav utkání Halouzka- 3:3. Závěr zápasu patřil hostům. V 88. minutě prošel Pazdera domácí obranou jako nůž máslem. S jeho zakončením si  brankář poradil. Již v nastaveném čase se řítil hostující útočník na Sohlichovu branku. Těsně před velkým vápnem jej ze strany podrazil Bureš, čímž mu zmařil zjevnou brankovou příležitost. Hlavní rozhodčí Bureše vyloučil, nařídil trestný kop a po jeho provedení utkání ukončil. 

Hosté berou bonusový bod

V penáltovém rozstřelu vyhráli hosté 2:3 a odvezli si z Určic 2 body. 



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] - L. Zelina [-] , K. Žáček [-] (63. V. Krajíček [-] ) , D. Kobylík [-] (25. M. Šnajdr [-] ) , M. Mašek [-] , J. Frehar [-] , P. Halouzka [-] , R. Štěpánek [-] , J. Plančar [-] , M. Bureš [-] , M. Rotschedl [-] (51. F. Handl [-] )

TJ Sokol Dub nad Moravou
Š. Pospíšil [-] - J. Kaiser [-] , Z. Vychodil [-] , J. Hronek [-] , P. Peterka [-] (46. Z. Rychlý [-] ) , O. Kadlec [-] - P. Kovář [-] (90. J. Skopal [-] ) , D. Hrabal [-] , L. Skopal [-] , J. Petrík [-] - J. Pazdera [-]

ŽK: 73. J. Pazdera . ČK: 90. M. Bureš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠERÝ Patrik - MOLÍK Jan, LASOVSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.