Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká se stále drží na špici


Branky


6. K. Kadlec , 25. K. Kadlec , 29. K. Kadlec , 72. T. Antoš , 88. J. Novák - 54. P. Dedič , 62. J. Beneš
12

I přesto, že se odehrálo kvalitní utkání, Dačice nedokázaly proměnit své šance a tak tři body zůstaly na Hluboké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlubocký Kadlec nastřílel hattrick během půl hodiny

První poločas byl poměrně herně vyrovnaný a probíhal v tempu. Hosté však nedokázali proměnit své šance a tak se domácí dostali do tříbrankového vedení díky Kryštofu Kadlecovi, který skóroval třikrát a to hned v 6. minutě, pak ve 25. minutě a nakonec ještě ve 29. minutě. První část tak skončila za stavu 3:0.

I přes snížení náskoku Hluboké, odjížděly Dačice bez bodu

Do druhého poločasu vstoupili hosté s odhodláním snížit soupeřův náskok. To se jim podařilo v 54. minutě, kdy trefil branku Pavel Dedič - 3:1. Osm minut poté se prosadil i hrající trenér Jan Beneš, který snížil rozdíl skóre o jednu branku - 3:2. Šanci na srovnání skóre hosté nevyužili a tak si svůj náskok pojistila Hluboká Tomášem Antošem, který v 72. minutě poslal míč do soupeřovi branky - 4:2. Dačicím se i nadále nedařilo proměňovat šance, naopak Hluboká udeřila ještě jednou v podání Jana Nováka a mohla se tak v klidu radovat z vítězství - 5:2.

 

O víkendu čeká Hlubokou utkání ve Veselí a Dačice uvítají Ševětín.



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Hrálo se kvalitní utkání v tempu se spoustou šancí i branek. Přesto, že byl první poločas herně poměrně vyrovnaný, tak se domácí dostali do tříbrankového vedení. Zatímco my své dobré příležitosti proměnit nedokázali. Úvod druhé půle patřil nám a po brance Dediče a mé jsme dokázali snížit na rozdíl jediného gólu. Šanci na vyrovnání stavu jsme bohužel odmítli, a tak se Hluboká po brejku uklidnila čtvrtou brankou, která zápas rozhodla. V závěru jsme inkasovali po páté, což bylo vzhledem k našemu výkonu poměrně kruté. Nicméně pokud nebudeme proměňovat šance a nebudeme hrát v defenzivě důrazněji, tak se zkušeným týmem jako je Hluboká body nezískáme.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
F. Moudrý [-] - J. Čermín [-] , K. Jonáš [-] , P. Kössl [-] - M. Blažek [-] , K. Kadlec [-] (87. R. Kokeš [-] ) , S. Legdan [-] , Z. Stráský [-] (73. T. Křiváček [-] ) , T. Antoš [-] - P. Hájek [-] , F. Dědina [-] (60. J. Novák [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Dedič [-] , D. Křivánek [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , J. Chyška [-] , J. Beneš [-] , D. Točík [-] , M. Šimánek [-] , R. Máša [-] , Š. Hric [-] (75. J. Vítkovský [-] )

ŽK: 29. P. Kössl , 61. P. Hájek - 42. J. Chyška , 64. R. Máša .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - DIMITROV Nikolaj, ČERNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Tomáš Kukučka
Tip experta: výhra domácích

Hluboká si doma poradí s Dačicema.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích