Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka skončila dělbou bodů


24

Domácí předvedli parádní druhý poločas a dorovnali manko z toho prvního.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V nedělním utkání začali domácí hráči lépe a prvních 20 minut byli lepším týmem, měli i několik příležitostí ke skórování. Kapitán Tuma z malého vápna hlavičkoval nad branku, Kreigsman dvakrát dorážel bez brankového efektu - jednou zasáhl dobře Ujčík, jednou vůbec netrefil branku. A tak musel přijít trest. Z levé strany domácích přiletěl centr na malé vápno, kde se ocitl nikým nehlídaný Kaňka a bylo to 0:1. A za pár minut bylo s domácími ejště hůře. Hosté kopali roh, domácí brankář jej podběhl a po skrumáži zakončil do domácí branky Strouha - 0:2. Hrozivou desetiminutovku domácích završil ve 32. minutě Dvořák, který uklidil do prázdné branky spoluhráčovu přihrávku po pěkné předešlé kombinaci - 0:3. Aby toho nebylo pro domácí málo, ještě před poločasem musel střídat útočník Číhal. 

Domácí po přestávce srovnali

Kdo si myslel, že je rozhodnuto, šeredně se zmýlil. Domácí na hosty vletěli a okamžitě od hvizdu sudího Půlpána se tlačili za snížením. Podobně jako měli hosté silnou desetiminutovku v první půli, opakovala se stejná pasáž i na druhé straně. Nejprve snížil po rohu Pokorný, na nějž navázal o pár minut později dobře hrající dorostenec Večeřa - 0:2. Vrchol přišel v 63. minutě, kdy se na velkém vápně zjevil hrající trenér Bratršovský a vymetl pavouky v pravé šibenici Ujčíkovy brány, pročež bylo srovnáno - 3:3. Mezitím měl ještě sám Bratršovský dvě šance na obrat, stejně jako Vařejka však střílel pouze do míst, kde stál pozorný Ujčík. Hosté byli logicky jako opaření a mohli být rádi, že domácí mírně polevili ve svém snažení. Od 70. minuty zápas ztrácel na kvalitě a šance již nebyly ani na jedné straně.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Radek Toman (hráč): Ač vypadá poločasový výsledek hrozivě, prvních dvacet minut bylo z naší strany dobrých. Šance jsme měli, ale jejich proměnování, to je těžká písemka. Ve druhé půli nám určitě pomohl příchod Milana Bratršovského, který míč podržel a vstřelil branku, ačkoliv sám ví, že jich mohl a měl dát více. Kluky musím pochválit, že takto zabojovali a uhráli alespoň bod, to zde dříve nebývalo, že bychom to takto skoro otočili. Myslím, že dnes to bylo na více, než jen bod, na druhou stranu, pokud prohráváme o půlce 0:3, musíme bod brát. Chválím celý tým a speciálně Davida Sommera, který to oddřel opravdu na krev.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Vést v poločase o tři branky a ztratit vedení během devatenácti minut je dost nepochopitelné, ale na druhou stranu domácí si určitě prohrát nezasloužili. Naše vystoupení bych rozdělil na čtvrtiny. V první jsme sice hodně kombinovali a drželi míč, ale vše jen „platonicky“ před soupeřovo vápno a naopak domácí si vypracovávali řadu střeleckých příležitostí a rohů. Byla to čtvrtina brankáře Ujčíka. Druhá čtvrtina byla z naší strany parádní, dali jsme tři krásné branky a ještě dvě tutovky nevyužili. Třetí čtvrtina, tedy dvacet minut druhého poločasu, z naší strany naprosto hrůzostrašné minuty. Bez pohybu, důrazu, množství ztrát míče ve středu,…., zákonitě přišlo vyrovnání a mohlo být i hůře. Poslední čtvrtina už byla vyrovnanější, v závěru jsme si vytvořili i mírnou neplodnou převahu. Z naší strany až na brankáře nikdo nepodal nadprůměrný výkon.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - P. Číhal [-] (41. V. Rychlý [-] ) , F. Bulant [-] , Š. Kreigsmann [-] , I. Kucarov [-] (46. M. Bratršovský [-] ) , L. Tuma [-] , L. Vařejka [-] , D. Sommer [-] , T. Pokorný [-] , M. Kubeš [-] , J. Večeřa [-]

TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - O. Dvořák [-] (77. M. Vodička [-] ) , M. Kaňka [-] , F. Strouha [-] , R. Ježek [-] , M. Linhart [-] , D. Lorenc [-] , L. Jílek [-] , L. Lauš [-] , M. Bříza [-] , D. Tomek [-]

ŽK: 64. F. Bulant - 80. M. Bříza .
Hráči zápasu: T. Ujčík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - VOKURKA Šimon, NEJEDLÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: remíza

Oba týmy jsme měli v posledních kolech na svém hřišti. Stařeč byla lepší, ale v Lukách nevyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů