0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov padl na své půdě


Branky


48. D. Adam , 57. J. Roupec
24

Domácí se drželi, ale brzy po přestávce dvakrát inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V krásném slunečném počasí se týmy utkaly letos asi naposledy před slušnou diváckou kulisou. Stejně jako minulý rok diváci mohli vidět převahu hostů, kteří dobývali domácí branku, kterou hájí Měrtl. Ale i domácí měli své příležitosti. To když v 10.minutě hlavičkoval domácí Šána po centru Škrdly, brankář hostí byl pozorný. Poté následovalo několik šancí hostí. Při jedné se snažil Hobza vymodlit si penaltu, marně. Při další zase Tomka parádně vychytal Měrtl, tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. 

Hosté po přestávce rozhodli

Ačkoliv domácí chtěli dál pokračovat v zodpovědném výkonu, ihned po přestávce se ve 46. minutě prodral do vápna Adam, jeho zakončení však Měrtl parádně zlikvidoval. Poté ve 48. minutě měli příležitost k brejku domácí, ale ztratili jednoduše balón, který přihrál Tomek Adamovi, ten pláchnul domácí obraně a otevřel skóre utkání – 0:1. Obraz hry se však nezměnil. Třebíč byla nadále dominantní a domácí se snažili využívat standardních situací ke korekci skóre. Psala se 57. minuta, když se hosté po levé straně prokombinovali do šestnáctky domácích. Série přihrávek skrz velké vápno doputovala až na pravou stranu k Roupcovi, který už neměl problém Měrtla zblízka prostřelit – 0:2. Poté se do vápna domácích protáhnul Blažek, byl sražen, píšťalka sudího však zůstala němá. Neprůstřelnost hostů mohl po čtyřech utkáních utnout v závěru střídající Turoň, po autovém vhazování však z malého vápna nastřelil pouze hostujícího obránce a tak hosté uhájili zcela zaslouženě čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Z posledních 3 domácích utkání jsme chtěli mít 6 bodů, což jsme měli před zápasem splněno, takže jsme do zápasu šli v klidu a soustředění na svůj výkon. Tomu, že přijede Třebíč, jsme přizpůsobili rozestavení a spoléhali hlavně na poctivou práci směrem dozadu. S výsledkem musíme být ve finále spokojení, protože neudělat proti takovému soupeři jedinou chybičku bylo ten den nad naše síly. Bahňák nás opět několikrát podržel a hosté ještě měli kopat minimálně 2 penalty, takže 0:2 je pro nás přijatelný výsledek.




Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - R. Šána [-] (82. J. Toth [-] ) , J. Láznička [-] (76. M. Turoň [-] ) , D. Vacek [-] , P. Kozojed [-] , M. Škrdla [-] , M. Čurda [-] , P. Plavec [-] (68. P. Rychlík [-] ) , J. Urbánek [-] , M. Příhoda [-] , Z. Bláha [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - V. Lampíř [-] , M. Kratochvíl [-] , M. Bukáček [-] , L. Tomek [-] - M. Minář [-] (65. M. Jindra [-] ) , O. Jeřábek [-] (61. Š. Blažek [-] ) , L. Hráček [-] , J. Roupec [-] (80. T. Oberreiter [-] ) - M. Hobza [-] (76. M. Dobeš [-] ) , D. Adam [-] (69. T. Hobza [-] )

ŽK: 70. P. Měrtl , 83. Z. Bláha .
Hráči zápasu: D. Adam , M. Bukáček .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - DOLEŽAL Lukáš, DOLEŽAL Kristián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: výhra hostů

Hosté se rozjeli a daří se jim. I když domácí nemají špatné výsledky, tak prohrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích