3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bítešské běčko bere tři body


Branky


23

Hosté dlouho vedli, ale závěr patřil domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté zahrozili hned v první minutě, Cimbálník ale své spoluhráče podržel. Ospalý začátek domácího celku pokračoval dál a druhou šanci již Pokorný po akci z levé strany hřiště proměnil - 0:1. Teprve poté se hra vyrovnala a šance začaly přicházet i na druhé straně hřiště. Další branka v prvním poločase ale nepadla.

Domácí v závěru rozhodli

Po změně stran nastolený trend pokračoval. Domácí bušili do pevné hostující obrany, dát gól se jim ale stále nedařilo. Těšík dokonce v 65. minutě neproměnil penaltu. Teprve na začátku poslední čtvrthodiny hostující hráz konečně povolila. Odpustek si vyprosil právě neúspěšný penaltový exekutor Těšík - 1:1. Vstřelená branka domácím vlila novou krev do žil a ti se hnali za vítězstvím. To nakonec urvali, protože se do posledního hvizdu rozhodčího Srňánka stihl dvakrát prosadil. Deset minut před koncem chybu hostí potrestal Rozum - 2:1. Ten samý hráč domácí tým uklidnil v 84. minutě, když podruhé překonal brankáře hostů - 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
FC PBS Velká Bíteš (web): Benfika se na další domácí body hodně nadřela, nakonec ale odpor soupeře z Bohdalova zlomila.

Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): V utkání jsme předvedli opět špatný výkon, je to pořád stejné, ztrácíme jednoduché míče, neobsazujeme hráče, děláme neuvěřitelně chyby, nemluvíme spolu (nechápu, jak někdo může hrát fotbal a neříct v zápase ani slovo), je nás málo, v 11ti lidech se B třída hrát nedá, zbytek na to sere a má z nás srandu, ale takové už tam nechci, radši budeme hrát v 11ti. Ale takhle zkušený tým by si to vedení měl pohlídat, čtvrt hodiny před koncem to má lítat za tribunu, ale my chceme najednou hrát fotbal, když si za celý zápas nedokážeme pořádně přihrát, pak je z toho zbytečná ztráta a soupeř to potrestá, prostě jsme blbci na tom hřišti. Fotbal je zkrátka o palici a tu my nemáme, když vidím soupeře, jak si jde od první minuty jasně za svým cílem a udělá pro to vše, od nás ten výkon nestačí ani na prales. Zkrátka až moc věcí je teď špatně a to se musí projevit, protože fotbal je krásná spravedlivá svině, která ti na hřišti ukáže výsledek tvé práce.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
L. Cimbálník [-] - T. Loup [-] (90. M. Urbánek [-] ) , T. Pelán [-] , M. Švanda [-] - P. Loup [-] , A. Isami [-] , J. Jakeš [-] (46. J. Ondrák [-] ) , J. Ráboň [-] , F. Svoboda [-] - D. Rozum [-] , M. Hošek [-] (46. M. Těšík [-] ) -

Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Fabík [-] , J. Večeřa [-] - V. Pokorný [-] (69. J. Šustr [-] ) , F. Boháček [-] (46. L. Novotný [-] ) , A. Neuman [-] , P. Neuman [-] - V. Koukal [-] , V. Švoma [-] -

ŽK: 52. T. Loup , 62. M. Těšík , 68. A. Isami - 36. Z. Novotný , 59. P. Neuman , 80. P. Fabík , 87. A. Neuman .
Hráči zápasu: D. Rozum .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: SRŇÁNEK Lukáš - NIEDERLE Zdeněk, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: výhra hostů

Záleží na sestavě domácích. Hosté mají bojovný tým a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích