M. Kaňka 10.
P. Malec 61. (vl.)
2:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov loupil ve Starči


Branky


10. M. Kaňka , 61. P. Malec (vl.) - 14. P. Malec , 45. P. Malec , 49. J. Trnka , 52. J. Pažourek
30

Domácí nenavázali na předchozí zápasy a padli doma s Rudíkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Rudíkov přijel do Starče s odvážným stylem hry, který dělal oslabeným domácím velké problémy. Domácí museli do 50. minuty čtyřikrát střídat a než si na hřišti vše sedlo, tak bylo z pohledu domácích po zápase. V 10. minutě otevřel skóre Kaňka - 1:0. Hosté však ještě do poločasu stav zápasu otočili. Za čtyři minuty totiž prostřelil Ujčíka nekrytý Malec - 1:1. ten samý hráč vstřelil domácím i branku do šatny - 1:2. Do kabin šli tak v lepší náladě hosté. 

Hosté si vedení pohlídali

Po čtyřech minutách druhého dějství už hosté vedli o dvě branky. Ve 49. minutě se totiž střelecky prosadil Trnka - 1:3. Za další tři minuty vystřelil Pažourek a jeho střela skončila v síti Starče - 1:4. Zdecimovaní domácí ještě vykřesali jiskřičku naděje po hodině hry, když si míč do vlastní sítě srazil Malec - 2:4. Další branka však nepadla a hosté vezou zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Z naší strany nepovedený zápas a zasloužené vítězství hostů. Jejich důraz a napadání nám dělalo velké problémy. Nastupovali jsme s několika hráči se zraněními a od začátku bylo vidět, že nemůžou podat obvyklý výkon. Střídání již v průběhu první půle a o přestávce dohromady čtyř hráčů se projevilo ve změnách rozestavení a během sedmi minut, než se zkonsolidovaly naše řady, jsme třikrát inkasovali. Škoda, že za našeho vedení Strouha nedal samostatný nájezd, možná by se zápas vyvíjel jinak. Možná jsme také za vyrovnaného stavu měli kopat penaltu. Na kdyby se ale nehraje a hosté si za vysoké nasazení po celý zápas body opravdu zasloužili.

FK Rudíkov
Lukáš Trnka (asistent trenéra): Vstup do zápasu byl z naší strany velice špatný, nechávali jsme domácím příliš prostoru a velice rychle jsme inkasovali. Naštěstí se nám podařilo ještě v průběhu první půle skóre otočit. Do druhého poločasu jsme vstoupili velice dobře a zvýšili vedení. I přesto že jsme hru neměli úplně pod kontrolou, dokázali jsme si vytvořit dobré šance, které bohužel neskončily gólem. I tak se nám podařilo utkání dotáhnout do úspěšného konce.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - O. Dvořák [-] , M. Kaňka [-] , D. Tomek [-] (49. L. Vaníček [-] ) , F. Strouha [-] , M. Linhart [-] , D. Lorenc [-] (25. M. Pysk [-] ) , R. Ježek [-] (46. R. Linhart [-] ) , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , R. Valíček [-] (31. V. Smejkal [-] )

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - L. Jura [-] , L. Nožička [-] , M. Mikyska [-] , V. Rambousek [-] - P. Malec [-] (89. J. Koch [-] ) , O. Štolpa [-] , J. Trnka [-] , J. Dobrovolný [-] - M. Skryja [-] , J. Pažourek [-]

ŽK: 77. F. Strouha - 50. J. Dobrovolný , 60. L. Doležal , 63. J. Pažourek , 89. P. Malec .
Hráči zápasu: L. Nožička , P. Malec .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - SVOBODA Marek, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Jelínek
Tip experta: výhra domácích

Stařeč jsme nastartovali, takže doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích