4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč porazila Stonařov a má tři body


Branky


25

Stařečtí potvrdili tři body z Hamrů a jednoznačně porazili Stonařov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté začali velmi aktivně a vytvářeli si střelecké příležitosti i šance jak na běžícím pásu. Nezastavila je ani desátá minuta, kdy centrovaný lob přelétl hostujícího brankáře a Bříza bez problému otevřel skóre - 1:0. Až od poloviny poločasu si začali vytvářet další šance i domácí a řada z nich byla z kategorie vyložených. Stejně jako hosté i domácí je však trestuhodně zahazovali. Kdyby každý tým byl aspoň z polovic úspěšný, byl by výsledek v poločase minimálně 3:3. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas byl ve znamení snahy hostů o vyrovnání, ale do šancí se už dostávali jen sporadicky a navíc v brance domácích čaroval výborný Ujčík. Naopak domácí využívali otevřenou a často chybující obranu hostů, a tak domácí své vedení navyšovali. Dvě branky vstřelil domácí kapitán Kaňka, který se trefil v 52. a 70. minutě - 3:0. Konečnou podobu dal výsledku v 86. minutě domácí Filip Strouha - 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Pro hosty je to krutá porážka, hlavně v první třetině zápasu si vytvořili velké množství šancí, ale nepřesností, nedůrazem a i trochou smůle se nedostali do i do většího vedení, které bychom asi hůře otáčeli. Ofenzíva u obou týmů, u hostů zvlášť, výrazně předčila defenzivní činnosti. Rozhodující bylo, že ve druhé půlce, na rozdíl od hostů, jsme výrazně zlepšili obranou činnost. U nás, vedle již zmiňovaného Ujčíka, vynikal skvěle hrající krajní bek Valíček a zejména asi nejlepší hráč na hřišti Kaňka. Vedle dvou branek, asistence, vyhrával téměř všechny hlavičkové souboje, dokázal míč udržet nebo ho sklepával pro spoluhráče.

TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Pro nás už typický průběh zápasu ve Starči. První půli si připravíme 5 - 6 šancí, ale nedáme vůbec nic. Dvě břevna, třikrát z malého vápna překopneme i síť za brankou a jednou zakročil domácí brankář. Pak borci sjede centr z nohy a přistane nebránitelně (bohužel pro nás) na brankovou čáru. Do konce poločasu se pak hra srovnala a i Bahňák musel vytáhnout dva parádní zákroky. To ale nemění nic na faktu, že jsme měli v tu dobu vést aspoň o 3 branky. Druhou půli domácí poctivě odbránili, přidali nám na cestu domů tři branky z brejků a berou se štěstím, ale zaslouženě tři body.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - M. Pysk [-] , L. Lauš [-] , M. Kaňka [-] , D. Tomek [-] (80. O. Dvořák [-] ) , F. Strouha [-] (87. V. Smejkal [-] ) , M. Linhart [-] (89. R. Linhart [-] ) , D. Lorenc [-] , M. Bříza [-] , R. Ježek [-] , R. Valíček [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Nešpor [-] , P. Kozojed [-] , M. Turoň [-] , J. Šmarda [-] (76. L. Lysý [-] ) , D. Vacek [-] , M. Čurda [-] , P. Plavec [-] , J. Urbánek [-] , M. Příhoda [-] , Z. Bláha [-]

ŽK: 89. O. Dvořák - 80. M. Příhoda , 89. J. Nešpor .
Hráči zápasu: T. Ujčík , M. Kaňka , R. Valíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - KREJČA Jan, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tyhle týmy jsem letošní sezonu ještě neviděl, těžké tipovat, ale i tak věřím více Stonařovu, který si ze Starče odveze všechny body

Tip: výhra domácích

Stařeč se konečně probrala, tentokrát to odnese nevýrazný Stonařov rozdílem minimálně 3 gólů.

Tip: remíza