1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jaroměřicích se body dělily


Branky


25

Domácí šli do vedení, ale to jim vydrželo jen chvíli. Hosté tak vezou bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Domácím vyšel vstup do zápasu mnohem lépe a povedený start korunovali i vstřelenou brankou, kterou vstřelil v 17. minutě Juraj Záturecký na jehož střelu byl Kanswohl krátký - 1:0. Další šance domácí spolehlivě zahazovali, a tak přišel trest. Po ojedinělé akci kopali hosté z Luk rohový kop, který dostal do Macháčkovy brány Vařejka - 1:1. I poté byli domácí lepším celkem, ale svoji územní převahu ve vedoucí branku nepřetavili. 

Po přestávce branka nepadla

Po přestávce se hosté zlepšili a hrála se vyrovnaná partie. Šance byly na obou stranách, ale Kanswohl s Macháčkem byli vždy na místě a na Třebíčsku se tak body dělily. Bod je ziskem spíše pro hosty, domácí dva body ztratili.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Miloslav Loucký (trenér): Vytvořili jsme si několik šancí, ale vždy nás zradila koncovka. Pouze jednu akci jsme dokázali proměnit v gól. To stejně platí o hostujícím celku. Mrzí mě ztráta dvou bodů a čtyř hráčů.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Jeli jsme pro tři body, ale po tomhle průběhu bereme i bod. Polovina kluků hraje za víkend dva zápasy a únava se pomalu začíná projevovat.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Macháček [-] - I. Rygl [-] , R. Svoboda [-] , M. Prokeš [-] , J. Záturecký [-] , J. Stejskal [-] (8. T. Foltýn [-] ) , F. Dusík [-] (51. J. Heralecký [-] ) , Z. Melán [-] , A. Kopeček [-] (67. O. Papoušek [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Urbánek [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - Š. Kreigsmann [-] (73. M. Bratršovský [-] ) , Z. Hlávka [-] (58. F. Toman [-] ) , D. Čaloud [-] , D. Horáček [-] , I. Kucarov [-] (46. D. Sommer [-] ) , L. Tuma [-] , V. Rychlý [-] , L. Vařejka [-] , M. Kubeš [-] , J. Večeřa [-]

ŽK: 37. J. Záturecký , 41. A. Kopeček , 82. M. Svoboda - 87. F. Toman , 90. J. Večeřa . ČK: 90. J. Záturecký .
Hráči zápasu: J. Záturecký - L. Tuma .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: KOCOUR Erik - BENEŠ Jiří, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Luka se prezentují velkou bojovností, kterou uspěly také proti nám. Věřím, že si spraví chuť z minulého kola a z „Candrkářova“ si odvezou všechny body za výhru.

Tip: výhra hostů