J. Čech 5.
J. Čech 14.
P. Kittler 60. (vl.)
3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice mají první výhru


Branky


5. J. Čech , 14. J. Čech , 60. P. Kittler (vl.) - 67. K. Eliáš , 68. K. Eliáš
25

Domácí marně čekali na tři body a trochu nečekaně je sebrali týmu z čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

S nulou na kontě bodů nastoupili domácí k dalšímu utkání a tentokrát si na svého soupeře v úvodu vyšlápli. Už v páté minutě se ve vápně uvolnil Čech a zajistil domácím vedení - 1:0. Ve 14. minutě po centru Duška zatáhl balon po lajně Stark a jeho centr před bránu proměnil Čech ve druhou branku - 2:0. Poté se dostali do šancí i hosté. Havlín však při první přestřelil a druhou zlikvidoval Pýchovi domácí  Jelínek. Deset minut před závěrem poločasu zachytil Kyzlink špatný výkop hostujícího brankáře, ale střela z dvaceti metrů minula branku. Z protiútoku zahrozil střelou z úhlu opět Havlín. Jelínek však byl na místě. Ve 41. minutě nahrálo domácím do karet i vyloučení hostujícího Pýchy za likvidační faul na Stehlíka.

Domácí si vedení pohlídali

V úvodu druhého poločasu musel zachraňovat svoji branku před pohromou Stehlík, když na poslední chvíli ukopl balon před dobíhajícím Wendlem. Po hodině hry rozehrával trestný kop na pravé straně Dušek na volného Starka a jeho centr před branku dopravil do sítě J. Benda za vydatné pomoci hostujícího P. Kittlera - 3:0. Na druhé straně zlikvidoval parádním zákrokem Jelínek tutovku P. Kittlera a následný rychlý protiútok P. Bendy zakončil Kosmák pouze střelou do tyče a dorážka Čecha letěla mimo prázdnou branku. Mohlo být rozhodnuto, ale přišly dvě minuty, kdy hosté zdramatizovali průběh utkání. U všeho byl velkoberanovský záložník Eliáš. Nejdříve krásným volejem skóroval po centru za domácí obranu a o minutu později si naběhl před bránu na centr z pravé strany – 3:2. Další šance si ani jedno mužstvo do konce zápasu nevytvořilo, a tak domácí konečně na podzim bodovali.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - L. Stehlík [-] , P. Benda [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] , J. Kosmák [-] (73. A. Svoboda [-] ) , J. Benda [-] , T. Kyzlink [-] , J. Čech [-] , V. Dušek [-] (66. M. Premar [-] )

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - J. Pokorný [-] (77. M. Zeman [-] ) , M. Tůma [-] , J. Pýcha [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , M. Havlín [-] , K. Eliáš [-] , M. Trnka [-] , E. Wendl [-] , P. Kittler [-]

ŽK: 48. V. Dušek - 22. J. Pokorný , 59. R. Kittler , 87. P. Kittler . ČK: 41. J. Pýcha .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: HÁNA Samuel - FRANC Miloš, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Bude to velmi těžký zápas, ale musíme už protrhnout smůlu, která nás provází. Musíme přidat na bojovnosti a vyvarovat se lehkých chyb. Beranov je velmi těžký soupeř, ale kdy jindy už získat body?! Věřím v sílu a kvalitu našeho družstva, proto body zůstanou doma, aby to pivo konečně i chutnalo.

Tip: výhra hostů