3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov bere další tři body


Branky


27

Domácí ukázali kvalitu ve svém prostředí a berou další body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

 V dalším kole chtěli domácí napravit zaváhání z minulého kola, hosté přijeli stále se 100 procentní bilancí. 

 

V úvodním dějství se hrál, co se týče držení míče, celkem vyrovnaný fotbal, vyložené šance ale měli domácí. Aleš Neuman běžel dvakrát sám na brankáře, branku ovšem netrefil, stejně si vedl i Filip Boháček. Co se nedařilo ze hry, to se povedlo ze standardních situací. Ve 14. minutě zahrával Tomáš Doležal přímý kop ze strany vápna, do míče trknul hlavou před rukavicemi gólmana stoper Zdeněk Novotný a vítězný gól byl na světě - 1:0. Osm minut před koncem poločasu kopal roh Boháček a znovuzrozený střelec Vojta Koukal se také hlavou prosadil 2:0. Hosté měli náznaky šancí, ale zakončení bylo málo durazné.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém dějství byli aktivní stále domácí, dostávali se do šancí, Novotný trefil hlavou tyč, další šance pochytal zkušený Pisk. Když už bohdalovští na pár minut vypadli z tempa a iniciativu převzali hosté, jejich zakončení bylo nepřesné a málo tvrdé. Jednoduchost při gólové akci tedy ukázali znovu domácí. Koukal si zpracoval dlouhý výkop Velína, posunul hned na Aleše Neumana, který zatáhl do vápna a přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Boháčka - 3:0. V závěru byl po druhé žluté kartě přísně vyloučen Aleš Neuman, což je oslabení do dalšího zápasu v Lukách.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): V dnešním zápase nám pomohl třetí ligou otřískaný Tomáš Doležal, za což mu děkujeme. Zápas jsme měli pod kontrolou, mohli jsme vstřelit více gólů, ale hlavní jsou 3 body. Mrzí nás vyloučení Aleše, neřekl bych, že to byly zákroky na žluté karty. Ale kádr máme široký, příště se ukáže někdo jiný a věřím, že to zvládneme. Děkujeme fanouškům, správci hřiště Jirkovi, Emčovi, Janě, Romanovi a všem, kdo se podílí na chodu týmu.

TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Je to jednoduché. Domácí byli důraznější a lépe se jim vedlo v šancích, které na rozdíl od nás dokázali proměnit.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] (86. V. Novák [-] ) , Z. Novotný [-] , P. Fabík [-] - F. Boháček [-] , A. Neuman [-] , P. Neuman [-] , J. Večeřa [-] (78. V. Pokorný [-] ) - V. Koukal [-] (80. J. Švoma [-] ) - T. Doležal [-] (83. V. Švoma [-] ) , D. Skála [-]

TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - P. Shyika [-] , L. Lopatář [-] , V. Škorpík [-] (14. M. Marych [-] ) , M. Molák [-] , M. Matějek [-] , J. Částka [-] , M. Picmaus [-] , J. Skrobikowski [-] (86. J. Tajovský [-] ) , M. Kopeček [-] , S. Roubec [-]

ŽK: 11. A. Neuman , 39. J. Večeřa , 67. Z. Novotný . ČK: 90. A. Neuman .
Hráči zápasu: O. Chalupa , P. Fabík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BABÁK Martin - TERBER Ondřej, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bohdalov má problémy se sestavou, hosté jsou viditelně rozjetí, takže tady si schovám překvapení kola. Domácí vybojují tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů