2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč potvrdila roli favorita


Branky


30. L. Hráček , 76. T. Růžička (p.)
27

Domácí po nepovedeném úvodu zabrali a baerou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté dorazili do Třebíče s pozměněnou sestavou. Domácí svého soka zatlačili před vlastní vápno a prakticky jej nepustili za polovinu hřiště. Domácí se ujali zaslouženého vedení po půl hodině hry, kdy Kanswohla překonal hlavou po rohovém kopu Hráček - 1:0. Hosté se dostali pouze do jedné zajímavé situace, ale Bulantovi se nepovedlo přehodit domácího gólmana. Jinak hosté působili ustrašeným dojmem a mohli být rádi, že jsou do kabin s tak malým mankem.

Domácí si vedení pohlídali

Hostům přestávka pomohla a zvedli se po ní. Po hodině hry dokonce díky Novákovi dostali míč do sítě, ale sudí branku kvůli postavení mimo hru neuznal. Fotbalovou Škola Třebíč tak uklidnila až velmi přísně nařízená penalta po faulu na Adama, se kterou si poradil Růžička - 2:0. V závěru ještě mohl snížit Neuman, ale hlavou nezamířil přesně.



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Tomáš Franěk (trenér): V první půli jsme jasně dominovali, ale spoustu šancí jsme neproměnili. Po přestávce jsme přestali být kompaktní a začali jsme kazit. Ještě, že nás uklidnila branka z penalty.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Kvůli několika absencí dostali šanci kluci z dorostu a béčka. Rozhodně nezklamali. Bylo to pro ně hrozně těžké, ale druhá půle snesla přísnější měřítko. Sudí mohl domácím udělit červenou kartu, ale neudělal to a nakonec si proti nám vymyslel i penaltu. Domácí však prokázali svoji kvalitu a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
M. Šlouf [-] - V. Lampíř [-] , L. Tomek [-] , P. Saitl [-] - J. Roupec [-] (69. M. Jindra [-] ) , O. Jeřábek [-] , L. Hráček [-] , Š. Blažek [-] (80. M. Kratochvíl [-] ) , M. Minář [-] - D. Adam [-] (79. M. Bukáček [-] ) , M. Hobza [-] (65. T. Růžička [-] ) -

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - F. Bulant [-] (85. M. Neuman [-] ) , K. Kostka [-] (80. D. Čaloud [-] ) , J. Novák [-] (75. R. Zelníček [-] ) , D. Sommer [-] (80. V. Rychlý [-] ) , D. Horáček [-] , I. Kucarov [-] (67. M. Poláček [-] ) , L. Tuma [-] , M. Zámostný [-] , M. Kubeš [-] , J. Večeřa [-]

ŽK: 10. M. Hobza , 39. D. Adam , 65. J. Roupec - 10. M. Kubeš , 25. F. Bulant , 49. L. Tuma , 71. D. Sommer , 71. J. Večeřa .
Hráči zápasu: L. Hráček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - SVOBODA Vladimír, SÁRKÁNY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Luka mají solidní začátek soutěže a určitě to bude pěkný zápas. Foška, která minulou sezónu dominovala a ztratila právě pouze s Lukama (jestli se nepletu), doma podruhé v řadě neztratí a dojde si pro tři body.

Tip: výhra domácích