Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice venku nadělovala


25

Hosté potvrdili svůj střelecký apetit a dali čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté šli v utkání rychle do vedení, když po levé straně všem utekl Martin Vašíček a křížnou střelou otevřel brankový účet - 0:1. V 15. minutě dostal přesnou přihrávku do běhu Pavel Stark, poradil si se dvěma obránci a střelou pod břevno vyrovnal - 1:1. Kamil Svoboda poté zabránil v dalším skórování aktivnímu Martinovi Vašíčkovi a střelu Michala Vašíčka zlikvidoval domácí brankář. Na druhé straně měl šanci Honza Čech, ale jeho střelu zblokovala hostující obrana na roh. Ve 37. minutě kopali hosté trestný kop, který skončil na vzdálenější tyči, od které se míč odrazil k úplně volnému Prudkému, před kterým byla pouze prázdná brána – 1:2. Prudký se ještě jednou „zapsal“ do průběhu utkání, a to svým vyloučení po strkanici s Novotným a druhé žluté kartě v závěru poločasu.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí chtěli využít výhody jednoho muže v poli a hned v úvodu druhého poločasu mohl skórovat Kosmák, ale v samostatném úniku trefil pouze vybíhajícího brankáře. Hlavičku Novotného pak zblokovala obrana na brankové čáře a jeho další zakončení hlavou skončilo nad. Další z rohů Kamila Svobody propadl brankáři mezi rukama a za ním stojící Novotný míč minul. Po hodině hry se dostali před branku domácích i hosté a byli mnohem efektivnější, když střelu Veselského Dvořák podcenil a ta skončila potřetí za jeho zády - 1:3. Snížit mohl hned za moment Benda, ale ve stoprocentní příležitosti hlavou minul branku. Další chybu v domácí obraně využil ke svému druhému gólu deset minut poté Martin Vašíček a bylo po zápase - 1:4. Šanci na korekci výsledku měl i střídající Libor Stehlík, ale jeho průnik vychytal hostující Dinga. V závěru zápasu měj ještě tutovku na kopačce Mareš, sám před prázdnou brankou však přestřelil.



Ohlasy k zápasu



SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): První půle nebyla úplně ideální. Domácí byli velmi nepříjemní, my jsme nepředváděli hru, kterou jsme chtěli hrát. I přesto se nám podařilo vstřelit dvě branky. Na začátku druhé půle jsme přestáli tlak Budějovic bez obdržené branky a následně jsme dvěma góly z protiútoků zápas rozhodli. Výhra pro nás byla velmi důležitá, porazili jsme velice kvalitního soupeře, navíc jsme 50 minut hráli v 10 lidech. Z naší strany bylo vidět obrovské nasazení, bojovnost a fyzická připravenost. Chtěl bych ještě podotknout, že jestli v Česku budou fotbalové zápasy řídit rozhodčí, které tu máme, tak to bude kvalitu fotbalu tlačit stále níž.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
O. Dvořák [-] - P. Benda [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] , M. Neubauer [-] , J. Benda [-] , J. Horecký [-] (72. T. Kyzlink [-] ) , J. Čech [-] (83. M. Premar [-] ) , J. Kosmák [-] (66. L. Stehlík [-] ) , V. Novotný [-]

SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - R. Šikula [-] (64. L. Jirásek [-] ) , Z. Prudký [-] , M. Vašíček [-] (83. P. Pokorný [-] ) , M. Havlíček [-] (77. D. Bracek [-] ) , P. Sytař [-] , M. Vašíček [-] , D. Houdek [-] (74. D. Mareš [-] ) , T. Christian [-] , R. Krejčí [-] , J. Veselský [-] (86. V. Haviger [-] )

ŽK: 12. K. Svoboda , 41. V. Novotný - 35. Z. Prudký , 74. M. Havlíček , 90. D. Mareš . ČK: 41. Z. Prudký .
Hráči zápasu: M. Vašíček , T. Christian .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - KARLÍK Ondřej, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Morávky kvalitu mají, ale začátek soutěže je zastihl ve špatné formě a domácí prostředí jim nepřinese výhodu. Běhaví a techničtí hráči Nedvědice si z venkovního letiště odvezou všechny body a v utkání padne dost branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů