2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rudíkově se body dělily


Branky


63. J. Trnka , 69. M. Skryja - 18. J. Novák , 28. I. Kucarov
25

Hostům vyšel první poločas na jedničku, ale po přestávce domácí dokázali srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V 5. minutě poprvé domácí zahrozili, Dobrovolný poslal dlouhou přihrávku na pravou stranu Trnkovi, který s míčem zaběhl k brankové čáře a poslal ostrý centr před bránu, kde na hranici malého vápna Pažourek netrefil míč. V 13. minutě to byla akce domácích tentokrát z levé strany, Jura poslal centr do vápna hostů a tam zakončoval Skryja a v dobré pozici poslal míč mimo bránu. V 18. minutě šli do vedení hosté, Novák dostal přihrávku středem a prošel přes oba stopery domácího týmu a najednou měl před sebou už jen brankáře Doležala a i s ním si poradil - 0:1. Ve 28. minutě to byla neuvěřitelná chyba domácího brankáře Doležala, který nejprve chytil slabou střelu hostujícího útočníka a pak rukou hodil míč přímo na nohu soupeře, Kucarov pak obloučkem poslal míč do prázdné brány domácího týmu - 0:2. Domácí hráči se snažili s výsledkem něco udělat, v 31. minutě Pažourek přihrál ve vápně Skryjovi, ten si stopera hostů „podržel na zádech“, s míčem se otočil a zakončil střelou levou nohou, netrefil bránu. Ve 42. minutě dostal míč domácí Štolpa, natáhl na sebe dva bránící hráče, přihrál pod sebe Trnkovi a ten zatočil míč ke vzdálenější tyči branky hostů, tam si zaběhl Pažourek, ale míč šel opět mimo brankovou konstrukci a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Domácí po přestávce srovnali

Od začátku druhého poločasu domácí hráči přidali na obrátkách, v 52. minutě byl sporný okamžik ve vápně hostů, Skryja se po samostatné akci dostal až před brankáře hostů a chystal se vystřelit, byl však podražen hostujícím obráncem. Hlavní rozhodčí nepískal. V 55. minutě přišel centr do vápna hostů, bránící hráč hlavičkoval míč před hranici velkého vápna a tam z první vystřelil Dobrovolný a míč šel těsně mimo pravou brankovou tyč. V 57. minutě přišla opět chyba v obraně domácího týmu a sám na brankáře Doležala se řítil Číhal, Doležal však odčinil svoji hrubku z prvního poločasu a Číhala „vychytal“. V 63. minutě se konečně domácí dočkali vytoužené branky, Pažourek poslal centr do vápna hostů, za obranu si zaběhl Trnka a s míčem prošel až před brankáře a míč poslal „pod víko“ - 1:2. V 69. minutě to bylo pro domácí ještě veselejší a byl u toho opět Trnka, tentokrát poslal centr do vápna od rohového praporku a našel Skryju, který hlavou poslal míč do sítě - 2:2. Po té co domácí srovnali, tak se najednou hosté začali útočně „probouzet“, v 75. minutě poslali nenápadný centr do vápna domácího týmu, obránce Dobrovolný nechal míč dopadnout a najednou byl u míče hostující útočník a ten ve velké šanci překopl bránu. O minutu později mohli domácí strhnout vítězství na svoji stranu, na pravé straně dostal přihrávku Trnka, zatáhl míč do vápna a poslal prudkou ránu na bránu, ale hostující brankář Toman předvedl vynikající zákrok a vyrazil míč na rohový kop. Poslední slovo nakonec mohli mít hosté, v 90. minutě zahrávali rohový kop a hlavička hostujícího hráče poslal míč těsně mimo bránu, domácí ještě rozehráli míč od své brány, ale pak už hlavní rozhodčí utkání ukončil. Soupeři si tak připsali na své konto po bodu



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): V úvodu utkání jsme nevyužili dvě dobré příležitosti ke vstřelení branky. Do poločasu soupeř využil našich dvou hrubých chyb a do kabin se šlo za stavu 0:2. Ve druhém poločase se nám konečně podařilo šance proměnit a utkání tak dospělo ke spravedlivé remíze.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Jeli jsme minimálně pro bod, ale po takovém průběhu je pro nás nakonec bod málo.Zbytečně jsme ztratili dva body.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - V. Rambousek [-] , M. Mikyska [-] , J. Dobrovolný [-] , L. Jura [-] - L. Nožička [-] , J. Trnka [-] (90. T. Klíma [-] ) , P. Malec [-] , J. Pažourek [-] - M. Skryja [-] , O. Štolpa [-] (78. J. Koch [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
R. Toman [-] - J. Novák [-] (56. M. Bratršovský [-] ) , D. Horáček [-] , F. Bulant [-] (17. J. Kanswohl [-] ) , P. Číhal [-] , L. Tuma [-] , I. Kucarov [-] , Š. Kreigsmann [-] , J. Večeřa [-] , M. Kubeš [-] , L. Vařejka [-]

ŽK: 73. M. Kubeš , 78. R. Toman .
Hráči zápasu: M. Skryja - J. Večeřa .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: KOCOUR Erik - BENEŠ Jiří, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip experta: remíza

Oba týmy zažily v prvním kole přestřelky, góly padnou asi i tentokrát, řekl bych 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích