Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice přestřílely Rudíkov


Branky


22

Domácí otočili duel s Rudíkovem a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hlad po kopané po dlouhé koronavirové přestávce přinesl v Přibyslavicích hodně branek, hattrick domácího Lopatáře a hezký fotbal.

 

Utkání se přelévalo z jedné strany na druhou a pořekadlo každý chvilku tahá pilku bylo pro utkání příznačné. Nutno konstatovat, že utkání by po závěrečném hvizdu více slušela remíza, domácí měli sice více ze hry a byli lepší v držení míče, avšak hosté byli daleko nebezpečnější ze svých rychlých protiútoků a každý centr do domácí obrany znamenal velkou hrozbu ze strany hostí. Vedení se ujali domácí v 37. minutě Lopatářem, který zakončil kombinaci placírkou do brány hostí - 1:0. Hosté však záhy po akci Dobrovolné s Pažourkem skóroval Štolpa a začínalo se znovu - 1:1. 

Domácí po přestávce rozhodli

Ihned po přestávce se hosté dostali poprvé do vedení díky Skryjovi, který s pomocí teče domácího beka proměnil sólo - 1:1. Za šest minut však Lopatář dokázal chytře placírkou z velkého čtverce vyrovnat - 2:2. Hosté se nadále snažili strhnout vítězství na svoji stranu a výsledkem bylo vedení v 60. minutě, kdy se tvrdá střela Pažourka odrazila od břevna do hlavy domácího brankáře a zpět do brány a vedení hostí bylo na světě - 2:3. Poté hosté ještě stačili nastřelit spojnici tyče a břevna, ale závěr patřil bojujícím domácím. Nejdříve vyrovnal v 78. minutě z penalty Skrobikowski - 3:3. V samotném závěru dovršil hattrick Lopatář a zajistil domácím víceméně šťastné, ale vydřené vítězství - 4:3.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Začátek zápasu byl opatrný a bylo vidět, že se dlouho nehrálo soutěžní utkání. Utkání bylo vyrovnané, ale nakonec se štěstí přiklonilo k nám a vybojovali jsme důležité tři body.

FK Rudíkov
Vladimír Šula (vedoucí): Trenér byl z výkonu hodně rozladěný, protože jsme byli blízko k zisku bodu a trestuhodně jsme to ztratili. Po utkání si to s některými hráči důrazně vyříkal a nešlo jen o chyby v obranné fázi, ale i v neproměňování vyložených šancí.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - J. Rambousek [-] (52. M. Marych [-] ) , L. Lopatář [-] , J. Částka [-] , P. Šárka [-] , M. Molák [-] , V. Škorpík [-] (63. M. Matějek [-] ) , J. Skrobikowski [-] , M. Picmaus [-] , M. Kopeček [-] , S. Roubec [-] (83. P. Shyika [-] )

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - V. Rambousek [-] , M. Mikyska [-] , J. Trnka [-] , J. Dobrovolný [-] - L. Nožička [-] , P. Malec [-] , L. Jura [-] (46. T. Klíma [-] ) , J. Pažourek [-] - M. Skryja [-] , O. Štolpa [-] (85. V. Adam [-] )

ŽK: 75. S. Roubec , 84. M. Matějek .
Hráči zápasu: L. Lopatář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - VRZÁČEK Josef, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Bratršovský
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování. Myslím, že moc branek nepadne a oba týmy si vezmou po bodu - 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích