2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov udolal Stařeč


Branky


22

Domácím vystřelil tři body v závěru Křesťan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Rozcvičku obou týmů zkrátil silný děšť, který vytvořil na některých místech hřiště velké louže, terén tak byl pro všechny v prvním poločase těžký. V něm byli lepší hosté, ale své šance nedokázali dotáhnout do finální fáze. Domácí příliš neběhali, ztráceli jednoduché míče a sami se dostávali pod tlak. Hosté začali utahovat šrouby ke konci poločasu. Vše začalo ve 37. minutě, když běželi dva hráči sami na gólmana, jeden přihrál druhému, ale ten nevystřelil z první do prázdné brány, míč si zpracoval a dobíhající Aleš Neuman zdánlivě jasnou situaci zachránil nadvakrát skluzem, stoper Zdeněk Novotný jeho snahu podpořil dalším skluzem a dostal balon do bezpečí. Za pár minut postupoval hostující hráč znovu sám na branku, gólman Roman Velín ale rychle vyběhl a střelu vyrazil, dorážku vyhlavičkoval před čárou Novotný, míč si za vápnem vzal znovu hostující hráč, tvrdě vypálil a trefil břevno, míč se dostal znovu na hranici šestnáctky a vše skončilo faulem domácích. K trestnému kopu se postavil Martin Linhart a střelou přes zeď poslal svůj tým do vedení - 0:1. Hned po rozehrávce vzal vše na sebe rychlonohý Aleš Neuman, na pravé straně přešel přes pár hráčů a před gólmanem nezaváhal - 1:1. V poslední minutě kopal Linhart další přímý kop, Velín tentokrát míč vyrazil, dorážka skončila vedle.

Domácí v závěru rozhodli

Po menší bouřce v domácí kabině vyběhlo do druhé půle úplně jiné mužstvo, které chtělo ukázat všem přítomným, že se jen tak nevzdá. Bylo jasně lepší, předvádělo pěkný kombinační fotbal a dostávalo se do šancí. Pavel Neuman ale střelou zpoza vápna trefil jen tyč, jeho bratr Aleš později břevno. Mnoho rohových kopů a standardních situací také neskončilo brankou. Největší šanci hostů ve druhé půli měl technicky skvěle vybavený Linhart, rohový kop zatočil přímo do brány, Velín ale na čáře stihl míč vyrazit. Rozhodnutí tak přišlo tři minuty před koncem. Vše začal nepovedeným odkopem v rohu vápna Filip Boháček, míč se tak dostal ke kopačkám Aleše Neumana, ten s ním doběhl až k druhému vápnu, kde ho posunul do strany na Davida Křesťana a ten prostřelil gólmana - 2:1. Domácí hosty k závěrečnému tlaku už nepustili, tři body tak zůstaly v Bohdalově.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Dnes to pro nás bylo těžké utkání, přijel kvalitní fotbalový soupeř, my se navíc musíme jíž napořád obejít bez legendárního Tomáše Doležala a neméně slavného Tondy Fabíka, v týdnu se zranil střelec Vojta Koukal, a tak byl narychlo povolán zkušený David Křesťan. Děkujeme mu, že nám pomohl. Za celý tým děkuji také fanouškům, kteří opět dokázali, že v Bohdalově se na fotbal nechodí dívat, ale fandit, povzbuzují nás, i když se nedaří a to nám dodává mnoho sil. Takže nakonec, pouť, první špíl, tři body, oslava, není o čem.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): První poločas jsme hráli velmi dobře a vypracovali jsme si řadu gólových šanci. Bohužel jsme proměnili pouze jednu a navíc dovolili soupeři v poslední minutě srovnat. Mohli jsme vést o dva tři góly. Do druhého poločasu jsme vstoupili pasivně a soupeř převzal iniciativu a vytvořil si převahu. V závěru zápasu po zbytečně ztrátě míče jsme navíc inkasovali. Zápasu by určitě více slušela remíza, prohrát jsme určitě neměli. Rozhodla lepší produktivita domácích.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - J. Večeřa [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] , D. Skála [-] - P. Neuman [-] , A. Neuman [-] , F. Boháček [-] , M. Krčál [-] - J. Švoma [-] (46. D. Křesťan [-] ) , V. Pokorný [-] (46. P. Fabík [-] ) -

TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - M. Kaňka [-] (77. R. Linhart [-] ) , M. Linhart [-] , F. Strouha [-] , R. Valíček [-] , D. Lorenc [-] , M. Bříza [-] , L. Jílek [-] (46. D. Tomek [-] ) , L. Lauš [-] , M. Pysk [-] , R. Ježek [-]

ŽK: 76. A. Neuman , 82. Z. Novotný - 75. F. Strouha , 75. M. Bříza .
Hráči zápasu: Z. Novotný , A. Neuman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pfeifer Michal - KALAŠ Ludvík, MLSNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Bratršovský
Tip experta: výhra domácích

V Bohdalově je těžký každý zápas a body se odtud nevozí snadno. Pokud nastoupí Doležal, tak tři body zůstanou doma - 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích