3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry berou tři body


Branky


22

Hamry díky povedenému prvnímu poločasu porazili Moravské Budějovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí kladiváři vstoupili do utkání velmi aktivně a od začátku se tlačili do zakončení. Ve 13. minutě po průnikové přihrávce se řítil sám na bránu Stanislav Zedníček a neomylně k tyči poslal domácí do vedení - 1:0. O tři minuty později vystřelil Dominik Havlík jehož střelu gólman pouze vyrazil a po závaru před brankou dotlačil míč do sítě Jakub Lóži -2:0. Hamry dál určovaly tempo utkání a soupeře ke své brance prakticky nepouštěly. Ve 28. minutě kopali domácí rohový kop, který propadl až na zadní tyč, kde byl připravený opět Jakub Lóži a neměl již problém skórovat - 3:0. Ke konci první se připomněli i hosté, ale jejich přímý kop výborně vytáhl Tomáš Pinkava.

Hosté pouze snížili

Do druhé půle vstoupili Moravské Budějovice výrazně lépe a snažily se s výsledkem ještě něco udělat. Jejich akce však většinou na obraně domácích nebo u brankáře kladivářů. V 70. minutě mohl postupovat sám na brankáře domácí Jakub Lóži, který byl zezadu faulován, ovšem píšťalka sudího zůstala nepochopitelně němá. O chvíli později mohl definitivně rozhodnout střídající Patrik Němec, ale po pěkné individuální akci netrefil odkrytou bránu. V 80. minutě se přece jen prosadili také hosté, ale pro údajný ofsajd gól uznán nebyl. Toho se Budějovice dočkali až v 88. minutě, když se z penalty trefil L. Stehlík a korigoval tak na konečných 3:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do zápasu jsme vstoupili výborně, přesně tak jak jsme si řekli. První poločas byl zcela v naší režii. V druhé půli jsme asi trochu polevili, i když několik velkých šancí jsme si také vytvořili. Výsledek jsme si pohlídali a do sezóny vstoupili vítězně.

SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (hráč): První poločas jsme tahali za kratší provaz a domácí potrestali naše chyby. Druhý poločas byl z naší strany rozhodně lepší, ale bohužel to nestačilo k tomu abychom s výsledkem něco udělali. Domácí si náskok pohlídali.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , P. Novotný [-] , S. Zedníček [-] (80. P. Vašek [-] ) , J. Jun [-] , D. Russ [-] (79. I. Sojma [-] ) , V. Zedníček [-] , J. Lóži [-] (74. J. Zeman [-] ) , T. Novotný [-] , V. Franěk [-] , P. Kamarád [-] (69. P. Němec [-] )

SK Moravské Budějovice
O. Dvořák [-] - M. Premar [-] , M. Pařízek [-] , V. Novotný [-] , M. Premar [-] (61. T. Kyzlink [-] ) , K. Svoboda [-] , J. Kosmák [-] (61. L. Stehlík [-] ) , J. Čech [-] , V. Dušek [-] , J. Benda [-] , P. Benda [-]

ŽK: 43. T. Novotný , 60. J. Lóži , 71. D. Havlík - 68. T. Kyzlink .
Hráči zápasu: J. Lóži .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ZADINA Petr - ZLOCH Tomáš, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Bratršovský
Tip experta: výhra domácích

Hamry mají v kádru pár hráčů, kteří hráli ve vyšších soutěžích a když k tomu připočtu domácí prostředí, tak mi vychází jasná jednička - 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích