Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice si doma zastřílela


22

Domácí nasázeli hostům ve druhé půli pět branek a o výsledku bylo jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v 8. minutě pronikl po pěkné kombinaci na pravé straně do pokutového území Lukáš Jirásek a před bránou našel Zdeňka Prudkého, který otevřel skóre - 1:0. V 16. minutě domácí neuhlídali akci hostí, když po levé straně hostů nezachytili průnikovou přihrávku za obranu a hostující Surmach překonal Havlíka - 1:1. Následně si domácí vytvářeli další šance (zejména Zdeněk Prudký odmítl skórovat, když se ocitl po chybné rozehrávce brankáře hostů před prázdnou bránou). Velká Bíteš ovšem také měla své náznaky příležitostí. V samotném závěru 1. poločasu Martin Vašíček napadal rozehrávku hostů a vykopl míč brankáři Bíteše přímo do branky - 2:1. 

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle nedvědičtí vstoupili skvěle. Martin Vašíček obdržel v 48. minutě průnikovou přihrávku od Petra Sytaře a sám před brankařem se nemýlil - 3:1. Tento gól víceméně rozhodl zápas, od této chvíle domácí začali v zápase jednoznačně dominovat a přidali další góly. V 58. minutě Michal Vašíček poslal z pravé strany míč do pokutového území, kde ho D. Mareš sklepnul na Michala Havlíčka, který přízemní střelou k tyči zvýšil - 4:1. Následně přidal gól ještě Petr Sytař perfektní chytrou střelou, kterou přehodil brankaře hostí - 5:1. V samém závěru navýšil vedení domácích ještě Pavel Pokorný - 6:1. Michal Havlíček v nastaveném čase dal výsledku konečnou podobu - 7:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Chtěli jsme zahájit sezonu vítězstvím, což se nám povedlo. Zápas jsme skvěle zvládli. První půle byla ještě relativně vyrovnaná, ve druhém poločasu, po gólu na 3:1 bylo o osudu zápasu rozhodnuto a utkání jsme dohráli v poklidu a předvedli jsme několik pohledných akcí.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Prakticky není co hodnotit, první půle ještě z naší strany ušla, i když do ideálu to mělo hodně daleko. Ale zbytečnými dvěma individuálními chybami jsme soupeři vedení darovali. To co se dělo ve druhém poločase, ale nechápu. Absolutní herní nedisciplinovanost, absence pohybu a chuti porvat se o výsledek. Soupeř zaslouženě zvítězil a nás čeká hromada práce.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - M. Vašíček [-] (72. P. Pokorný [-] ) , Z. Prudký [-] (68. D. Bracek [-] ) , M. Vašíček [-] , P. Sytař [-] , M. Havlíček [-] , D. Mareš [-] (60. T. Christian [-] ) , D. Houdek [-] (70. V. Haviger [-] ) , L. Trdý [-] , R. Krejčí [-] , L. Jirásek [-] (65. J. Veselský [-] )

FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - L. Pelikán [-] , T. Pelán [-] (80. J. Mejzlík [-] ) , M. Švanda [-] (61. J. Ráboň [-] ) - T. Loup [-] (56. O. Švanda [-] ) , J. Jakeš [-] , F. Svoboda [-] , P. Loup [-] - D. Rozum [-] , J. Pokorný [-] (77. J. Macholán [-] ) , V. Surmach [-] (90. M. Urbánek [-] ) -

Hráči zápasu: M. Vašíček , M. Havlíček .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - GREGAR Daniel, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Bratršovský
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají výbornou mládež a do chlapů jim chodí talentovaní fotbalisté. Věřím domácím - 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů