Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec si poradil Lučicí


10
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ždírec zvládl první poločas lépe

Začátek zápasu byl v režii Ždírce. Který se ujal vedení už v 9. minutě, kdy se po rohu prosadil Kysilko. Prvních pětadvacet minut hráli hosté velmi dobře, domácí nestačili. Ždírec přidal další dva góly, nejprve se ve 21. minutě prosadil Malínský střelou z vápna k tyči, poté ve 24. minutě dorážel Losenický zvyšoval na 3:0. Domácí měli náznaky šancí, které gólem neskončili.Ovšem po 3. gólu hostů se dostaly více do hry. A do konce prvního poločasu se jim povedlo snížit, když z penalty skóroval Svoboda.

Lučice se na obrat nezmohla

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí a neslo to své ovoce, v 52. minutě snižoval na 2:3 Hübner po centru z levé strany. Ždírec obrat nepovolil, postaral se o to zejména Zahradník ktarý 3. minuty na to, tedy v 55. minutě, uklidil svůj přímí kop z 25 metrů po zemi k levé tyči a v 83. minutě definitivně rozhodl o výhře když znovu ze vzdálenosti okolo 25 metrů, tentokráte střelou ze hry, výstavně vymetl šibenici.    



Sestavy


TJ Sokol Lučice
Z. Rýdl [-] - M. Lančarič [-] , V. Svoboda [-] , D. Svoboda [-] , M. Hübner [-] , B. Císař [-] , M. Dont [-] (46. M. Mazuch [-] ) , D. Červenka [-] , N. Vrána [-] , J. Zvolánek [-] , J. Pavlík [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou B
J. Šťáral [-] - L. Malínský [-] (87. F. Němec [-] ) , P. Klimeš [-] (85. J. Pecina [-] ) , L. Dočekal [-] , J. Navrátil [-] (78. L. Cimpl [-] ) , M. Losenický [-] (60. M. Vomela [-] ) , J. Matějka [-] , J. Zahradník [-] , M. Kysilko [-] , J. Tlustý [-] , L. Marek [-]

ŽK: 48. N. Vrána , 67. J. Pavlík , 77. J. Zvolánek - 32. J. Zahradník , 66. P. Klimeš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BOUDA Josef - ČÍŽEK Jan, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích