Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 10:00

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů v Borové


Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek

Oba týmy vstoupili do zápasu opatrně. V první půli si více šancí vypracovali domácí, jednu z nich proměnil Němec ve 22. minutě. Více šancí domácí v první půli nezužitkovali. V 37. minutě se hosté dočkali vyrovnání, když se po centru prosadil Pavlík.

Domácí v závěru zachránili bod

Z kraje druhého poločasu se hosté ujali vedení, prosadil se Blažek. Hosté začali být lepším týmem. Za osm minut, v 56. minutě, se hosté dostali do dvoubrankového vedení. Po pěkné kolmici se prosadil Lančarič. Hra se vyrovanala. V 83. minutě vykřesal naději pro domácí Šrámek, když snížil na 2:3. Za dvě minuty už bylo srovnáno, nekoncentrovanost hostů využil svým druhým gólem v utkání Němec. Hosté po nezvládnutém konci odváží bod.   



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - Z. Frühbauer [-] , M. Pátek [-] (67. R. Šrámek [-] ) , T. Blažek [-] , P. Kučera [-] , V. Paušíma [-] , L. Němec [-] , L. Kučera [-] , V. Novotný [-] (49. D. Lupták [-] ) , A. Frühbauer [-] (58. M. Pecha [-] ) , L. Luňáček [-] (64. A. Paušíma [-] )

TJ Sokol Lučice
Z. Rýdl [-] - M. Krupička [-] , J. Zvolánek [-] , P. Blažek [-] , M. Lančarič [-] , M. Mazuch [-] , L. Freudenreich [-] , N. Vrána [-] (76. F. Jonáš [-] ) , J. Pavlík [-] (49. O. Šima [-] ) , V. Svoboda [-] (46. D. Červenka [-] ) , D. Svoboda [-]

ŽK: 30. Z. Frühbauer , 55. T. Blažek - 31. J. Pavlík , 67. D. Svoboda , 74. N. Vrána .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - PFEIFER Michal, SRŇÁNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Pánek

Expert: Matěj Pánek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích