Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka doma neztratila


5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

V prvním poločase se dařilo držet více míč hostům. Domácím nezbylo nic jiného než hrát na brejky. Což se ukázalo jako smrtelná zbraň. Do 20. minuty využili domácí brejky 3, všechny zakončoval Štěpánek, který tedy už na konci 20. minuty zkopletoval hatrick. Zbytek poločasu byl ve stejném duchu, hosté si žadnou velkou šanci nevypracovali, naopak domácí dále hrozily, ovšem nedokázali je proměnit.

Domácí udrželi vedení

Do druhého poločasu nastoupili domácí velice pasivně a hodně se zatáhli, což hostům umožnilo držet míč. Ale k ničemu velkému se nedostali, hráli jak se říká po vápno a hrozili jen střelami zpoza vápna. 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
. Podařilo se nám využít tři protiútoky v prvním poločase, ovšem mohli jsme přidat další góly. Soupeř více držel míč, ale větší šanci si nevypracoval. Jsem moc rád, že body zůstali doma. A děkuji pánům rozhodčím za bezchybný výkon. Petr Moučka - hrající předseda:




Sestavy


SK Svratka
P. Moučka [-] - T. Vítek [-] (67. J. Lédl [-] ) , P. Štěpánek [-] (87. M. Šuhaj [-] ) , J. Vítek [-] (77. M. Fousek [-] ) , M. Bureš [-] , J. Pech [-] , Z. Kalina [-] , J. Mayer [-] , T. Jambor [-] , P. Novosad [-] , J. Řádek [-] (73. M. Ondra [-] )

TJ Slavoj Pacov
J. Kalina [-] - P. Šauer [-] (85. D. Podolský [-] ) , J. Kuran [-] , L. Rybčák [-] , J. Přibyl [-] (80. J. Rathouský [-] ) , J. Přibyl [-] (63. R. Flígr [-] ) , V. Prchal [-] , J. Pražák [-] , J. Kerouš [-] , M. Dvořák [-] , O. Bártů [-]

ŽK: 75. P. Štěpánek - 80. J. Kuran .
Místo: Svratka. Počet diváků: 68.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Pánek

Expert: Matěj Pánek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích