Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany smetly Žďár


Branky


12

Dukovany v minulém kole zvládly derby proti Rapoticim a pro další body jely na hřiště Žďáru, který minulý týden odpočíval z důvodu nákazy covid-19.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dukovany v první půli slavily třikrát

Do soobotního utkání proti Dukovanům vstupovali domácí borci po týdenní pauze, což se neblaze podepsalo na jejich výkonu. Ačkoliv zápas z jejich strany začal slibně, jelikož v páté minutě si vytvořili šanci, když Jakub Štíbal našel ve vápně osamoceného Petra Viliše, ale ten z dobré pozice pálil vedle branky. Do 15. minuty na hřišti vládli domácí, ale pak jako blesk z čistého nebe a prakticky z první šance hosté udeřili. Jejich postupný útok zakončil Dúcký a zajistil svému týmu vedení - 0:1.

Od té chvíle na hráče Žďáru spadla pověstná deka a na hřišti bylo prakticky jen jedno mužstvo. Domácí začali kazit jednoduché přihrávky, chybovali v rozehrávce a nabízeli hostím šance. Čtyři minuty po úvodní brance utkání se hosté radovali podruhé. Přímý kop vyboxoval brankář Balcar na hranici vápna, kde stál nikým nebráněný Dvořák a dorazil míč do prázdné brány - 0:2.

Snaha žďárských většinou končila na dobře hrající obraně Dukovan, nebo podržel své kamarády brankář Křišťál. Na 3:0 zvýšil Novák, který využil nedůrázného odkopu obrany domácích. Do kabin tedy odcházeli mnohem veseleji návštěvníci z Dukovan.

Debakl Žďáru zmírnil Viliš a Bojda

V domácí kabině v poločase proběhla bouře a hráči chtěli zvrátit nepříznivý vývoj utkání. Během úvodních minut si vypracovali dvě slibné šance, ale gólově se neprosadili. Tak se potvrdilo staré dobré nedáš-dostaneš. Hráči Dukovan se dostali do dvou protiútoků a s oběma si poradili na jedničku a skóre se navýšilo na hrozivých 0:5.

Všechna čest domácím, kteří zápas nezabalili a chtěli výsledek co nejvíce zmírnit. Potockého pěkný centr si našel ve vápně Viliš a halvičkou snížil na 1:5.

Zápas se potom přeléval ze strany na stranu a vyčnívali oba brankáři, když každý z nich chytil několik nebezpečných střel. Poslední změna skóre nastala v 85. minutě, když Křišťál vyrazil před sebe střelu Lhotáka a do prázdné brány dorážel Bojda - 2:5. Hráči od jaderné elektrárny tak slaví další tři body a stoupají tabulkou.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Dnes jsme podali velice špatný výkon. Vzadu jsme dělali obrovské chyby a vepředu se nám nedařilo prosadit i z vyložených šancí. Naproti tomu soupeř dokázal své šance proměnit a po zásluze bere tři body.Snad se současná situace zlepší a budeme moci zase hrát.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
O. Balcar [-] - M. Srnský [-] , D. Kulhánek [-] , F. Potocký [-] (60. J. Bojda [-] ) , P. Viliš [-] (74. P. Lhoták [-] ) , L. Klement [-] , J. Štíbal [-] (67. M. Přibyl [-] ) , D. Musil [-] (60. D. Požár [-] ) , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] , O. Růžička [-]

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - M. Novák [-] (64. P. Pislcajt [-] ) , O. Jacko [-] (75. P. Gruntorád [-] ) , J. Černý [-] (80. J. Kuchařík [-] ) , A. Dúcký [-] , M. Fojtášek [-] , D. Viklický [-] , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] , J. Kunc [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 39. D. Musil - 23. J. Kunc .
Hráči zápasu: J. Kunc , A. Dúcký .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radek Smejkal

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra hostů

Dukovany se mi ve vzájemném zápase líbily, měli jsme štěstí, že se střelecky trápily. Otázkou je, v jakém složení nastoupí domácí, kterým jsme body před dvěma týdny darovali a nenašli recept na běhavé mládí. Tipuji vítězství hostujícího celku o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza