Počítky udolaly Jemnicko


Branky


4. L. Jurnečka (p.) , 17. T. Janů - 68. S. Křivánek
16

Počítky minulý týden vyhrály ve Svratce a potvrdit dobrou formu chtěly proti Jemnicku, které se trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jurnečka dalším gólem zajistil vedení

Na velmi, opravdu velmi malém hřišti a velkém větru přivítaly domácí Počítky hosty z Jemnicka, které spousta fanoušků tipovala na spolufavorita soutěže, ale ti se zatím trápí. Zlomit nepříznivý vývoj podzimní části chtěli v Počítkách vedené střelcem Jurnečkou. 

Zápas začali lépe domácí borci a již ve 4. minutě byl ve vápně faulován Kuřítko a Jurnečka mohl navýšit počet gólů na svém účtu. S nařízenou penaltou si poradil a poslal svoje spoluhráče do brzkého vedení - 1:0. O chvíli později se opět k zakončení dostal aktivní Jurnečka, ovšem jeho střela mířila mimo bránu.

Jemnicko se po chvíli přizpůsobilo hřišti a do šance se dostal Vacuška. Ovšem v 17. minutě po chybě obrany se dostal do úniku za obranu Janů a prostřelil Kopečka - 2:0. Dalších deset minut byli domácí lepším týmem a vytvářeli si dobré náznaky šancí. Ale ani Jurnečka, Toman a Kuřítko své příležitosti nevyužili, takže hosté ještě mohli živit naději na bodový úspěch. A tak když se dokázali ubránit, převzali iniciativu na svoje kopačky hosté z daleké Jemnice. Po sérii tří rohů se do zakončení dostal Axman, ale jeho střelu na brankové čáře vykopl obránce. Po dlouhém nákopu na domácího brankáře se k dorážce dostal Tesař, Štryncl však svoji minelu napravil. V závěru poločasu mohl snížit Koutný, ale hlavou mířil těsně nad bránu.

 

Křivánkův gól znamenal pouze snížení

Druhá půle byla zpočátku opatrná. Domácí si hlídali dvougólové vedení a tak spoléhali na obranu s brejky, kdy chtěli využít rychlíky Jurnečku a Janů. Jemnicko se tlačilo stále více do útoku a přicházeli i šance. Andělova střela byla těsně před brankářem sražená na roh. Další střelu Vacušky gólman domácích Štryncl vyrazil. Po centru Kincla se hosté dožadovali oprávněně penalty za ruku, ale rozhodčí toho názoru nebyl, takže nechal hru pokračovat dále. Přibližně po hodině hry si Křivánek obhodill obránce a přehozením brankáře snížil - 2:1. Domácí rezignovali na útok a začali se pouze bránit. Ojediněle se dvakrát dostal do šance Jurnečka se Zajíčkem, ale ve svých šancích zklamali. Za Jemnicko se mohl postarat o vyrovnání Axman, ovšem nedokázal si ve vápně ideálně míč zpracovat a zakončit. Po chybně odpískaném ofsajdovém postavení zakončil akci do brány Tesař. V úplném závěru se pěkně přes dva obránce uvolnil Tesař, sám před bránou však přestřelil. V poslední minutě ještě zkoušel z trestného kopu vyrovnat Koutný, ale minul a tak domácí vydřeli vítězství.  


Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér).: Nevyšel nám začátek zápasu a to asi rozhodlo. Zpočátku na tom malém place jsme se hledali. Ve druhé půli jsme hráli opravdu dobře, bohužel na alespoň bod jsme však nedosáhli.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
M. Štryncl [-] - P. Ločárek [-] , F. Toman [-] , L. Sláma [-] , O. Toman [-] (75. M. Řeháček [-] ) - T. Ločárek [-] , T. Janů [-] (90. M. Zelený [-] ) , J. Mašek [-] - L. Jurnečka [-] , M. Kuřítko [-] (56. P. Beneš [-] ) , M. Filippi [-] (46. O. Zajíček [-] )

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - L. Niederhofer [-] , J. Kincl [-] (82. J. Kalášek [-] ) , D. Svěrák [-] , J. Novák [-] - D. Vacuška [-] , M. Axman [-] , Z. Koutný [-] , S. Křivánek [-] - J. Anděl [-] (64. T. Süssenbek [-] ) , P. Tesař [-] -

ŽK: 27. L. Jurnečka - 71. J. Kincl .
Hráči zápasu: F. Toman , T. Janů .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - POJEZNÝ Karel, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 10. 2020 19:14
Nevím proč si každej stěžuje na hřiště v Počítkách.Někdo má menší někdo má větší hřiště.Je to několikrát měřené a pravidla svazu to splnuje.Dobrej fotbalista se právě ukáže na meším hřišti.Na větších hřištích kde je více času na vše to umí kde kdo.SK Transformátor Počítky si nikdy nestěžoval a stěžovat nebude na velké hřiště.Je nám to jedno.Sportu zdar.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radek Smejkal

Expert: Petr Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Počítky jsou doma strašně silné a Jemnicko porazí rozdílem třídy.

Tip: výhra domácích