2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín připravil Vrchovině první prohru


Branky


85. V. Beran , 90. V. Beran
16

Měřínská Jiskra je na svém hřišti stoprocentní a přerušit tuto bilanci chtěla rezerva Vrchoviny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

V devátém kole vyrazila rezerva Vrchoviny hájit svoji neporazitelnost na hřiště Jiskry Měřín, odkud nedokázal nikdo odvézt ani bod. Od začátku zápasu se hrál fotbal, který musel diváka bavit, protože se potkala dvě technická mužstva, která hrají kombinační fotbal.

V 10. minutě udělal chybu hostující stoper Veselý a vyslal do samostatného úprku domácího útočníka, kterého ale vychytal Sáblík. Celý první poločas byli více na míči domácí borci a hrozili z dlouhých autů. Ve 44. minutě mohl však domácí fanoušky zmrazit Polnický, kterého vyzval k zakončení z voleje Šmída, ale středopolař Vrchoviny netrefil branku, kterou hájil Hladík. Do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu.

Beran v závěru rozhodl

Dvě minuty po začátku druhé půle mohl rozvlnit síť za Hladíkem Šmída, který ve vyložené šanci místo technického zakončení zvolil razanci a napálil brankáře. Hosté v tu chvíli byli jasně lepší a drali se do zakončení. V další šanci se objevil Polnický, jeho střela však proletěla těsně nad brankou domácích. Pět minut poté znovu aktivní Polnický střílel na zadní tyč, ale k jeho smůle opět nad. V 67. minutě Polnický narýsoval krásnou kolmici na Slavíčka, který šel sám proti Hladíkovi, ale nepotěšil trenéra Follprechta, když lajdácky odevzdal balón do náruče Hladíkovi.

V 72. minutě se Slavíček svým důrazem probojoval k zakončení, to však postrádalo razanci a přesnost. V 80. minutě zahrozilo před Sáblíkem, ale střela letěla mimo. O pět minut později ale přišla změna skóre, když využil chybu hostí ve středu hřiště Beran a postupoval sám na Sáblíka, kterého překonal - 1:0. Vyrovnat mohl vzápětí Šmída, ale po centru Lišky vystřelil snad až do sousední vesnice. To hosty muselo mrzet, jelikož vrhli všechny své síly do útoku, smolař utkání Šmída ztratil uprostřed hřiště míč a Beran pojistil svému týmu výhru - 2:0.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě B
Petr Follprecht (trenér):: První poločas vyzněl pro domácí tým, který hrozil z nakopávaných balónů a dlouhých autů. Druhou půli si myslím, že jsme byli lepším týmem, ale když ze 4 jasných tutovek nedáme gól, tak nemůžeme vyhrát. Prohra jednou přijít musela, domácím gratuluji k udržení neporazitelnosti na domácím pažitu a výkonu kde potvrdili, že jsou silným týmem. My musíme dát hlavy nahoru a připravit se na derby.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - K. Kružík [-] , M. Hladík [-] (70. D. Jonáš [-] ) , J. Polanský [-] (86. T. Kuřátko [-] ) , L. Doležal [-] (59. V. Beran [-] ) , V. Procházka [-] , J. Netolický [-] , J. Kafka [-] , M. Souček [-] , M. Matoušek [-] , M. Kožený [-] (81. T. Láznička [-] )

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - L. Polnický [-] , M. Šmída [-] , V. Veselý [-] , R. Blažíček [-] , T. Švanda [-] , J. Veselý [-] (83. M. Kutra [-] ) , D. Bača [-] , A. Boušek [-] (65. L. Slavíček [-] ) , R. Červenka [-] (46. J. Chytrý [-] ) , V. Dobrovolný [-] (77. J. Liška [-] )

Hráči zápasu: J. Hladík , M. Matoušek , V. Beran .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLINER Jan - ŠIMEK Milan, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radek Smejkal

Expert: Petr Sodomka
Tip experta: výhra hostů

Vrchovina je pro mě jednoznačný favorit soutěže, má kvalitní tým a to se taky projeví na hřišti. Připíšou si další výhru, doufám, že se gólově prosadí Lukáš Slavíček (smích).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů