2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany udolaly Rapotice


Branky


15

Rapotice minulé kolo vypraskaly Moravec a překvapit chtěly Dukovany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 5. minutě domácí vedli o dvě branky

Hosté z Rapotic minulý týden poprvé před svými fanoušky slavili tři body, když porazili Moravec. Dukovany ztratily dva body, když v 90. minutě inkasovali vyrovnávací gól v Jemnicku.

Do začátku zápasu ale domácí nemohli vstoupit lépe. Někteří z fanoušků ještě nestihli usednout na svoje místa a mohli slavit první gól v brance Laše, kterého překonala letní posila Dúcký - 1:0. O dvě minuty později bylo ještě veseleji, jelikož Černý stál na konci akce a zvyšoval na 2:0. Během dvaceti minut mohli domácí nasázet hostím více gólů, ale buď zklamali v zakončení, nebo je vychytal Tomáš Laš. Rapotické mohl do zápasu vrátit Jašek, který po přiklepnutí Sobotky vypálil z malého vápna, ale Křišťál míč vytáhl na roh. Do další šance se dostával Sobotka, jenž byl faulovaný, ale k údivu všech zůstala píšťalka sudího Terbera němá. V závěru poločasu se vyznamenal Křišťál, který exkluzivním zákrokem vytáhl přímý kop Milana Laše mířící do šibenice. I díky svému brankáři mohli jít domácí do kabin s dvougólovým vedením.

 

Sobotka zdramatizoval zápas

Jak špatně hosté vstoupili do první půle, tak druhá byla přesný opak. Domácí se nemohli dostat ke svojí hře a byli zatlačeni na svoji polovinu a branka, která by znamenala snížení visela ve vzduchu. Hosté se mohli radovat v 68. minutě, když nekompromisní bombu Sobotky nedokázal Křišťál zneškodnit - 2:1. Na vyrovnání měli hosté času dost, ale buď ztroskotali na zvednutém praporku pomezního značící ofsajd, nebo na perfektním brankáři domácích. Po gólu volala zejména Němcova hlavička, která jen těsně minula tyč a průnik Kučery, který opět skončil v rukavicích domácího gólmana. Hra vabank otevírala čím dál více mezery v defenzivě hostí a Dukovany měly šance, ale nedokázaly vstřelit branku, která by stvrdila jejich vítězství. Hostující lavička se zlobila v 80. minutě, kdy byl ve vápně zezadu podražen Kučera, ale ani taková penalta se nepískala. Domácí si vedení pohlídali a připsali si další tři body do tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Tomáš Laš (brankář): Minimálně bod jsme si zasloužili, ale štěstí nám tentokrát nepřálo. Na druhou stranu se nabízí otázka, jestli by vůbec mělo? Štěstí přeje připraveným a příprava na zápas a přístup k tréninkům je jednoduše tragický.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Fojtášek [-] , M. Novák [-] (84. P. Pislcajt [-] ) , J. Černý [-] , A. Dúcký [-] (89. P. Novák [-] ) , M. Fojtášek [-] (55. O. Jacko [-] ) , D. Viklický [-] , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] , J. Kunc [-] , M. Dvořák [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - R. Valsa [-] , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , P. Kučera [-] , A. Palát [-] , P. Opálka [-] , P. Sobotka [-] , M. Jašek [-]

ŽK: 45. J. Kunc - 41. J. Matoušek , 77. P. Kučera , 77. M. Němec .
Hráči zápasu: J. Černý , J. Kunc .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: TERBER Ondřej - SVOBODA Patrik, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Petr Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Dukovany si to na domácím hřišti pohlídají a vyhrají minimálně o dvě branky.

Tip: výhra domácích