3:1
(0:1)
13. I. Plhal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov přehrál Radešínskou Svratku


Branky


54. T. Kazda , 67. T. Kazda , 74. T. Kazda - 13. I. Plhal
15

Hosté povzbuzeni solidním výkonem proti Počítkám chtěli dovézt body ze hřiště Budišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plhal poslal Svratku do vedení

Hosté se museli obejít bez vykartovaného Drdly a s kolenem laborujícího Pekárka. Úvod zápasu však patřil jim. Hned ve 3. minutě se zjevil před Chalupou Josef Dvořák, ale ten ho vychytal a následná Plhalova dorážka mířila mimo. Na druhé straně zahrozil Nováček, který prudkou ránu poslal v tísni těsně vedle.

Ve 13. minutě padla první branka. Janů otočil hru na pravou stranu, odkud Skryja našel Plhala, který ve skluzu zlomil střelecké prokletí a rozvlnil síť – 0:1.

Hosté svědomitě bránili a hru domácích narušovali rychlými kontry. Dvakrát byl na zadní tyči Lukáš Dvořák, ale míč si ani jednou nenašel. Na druhé straně protáhl Chrásta Nováček. Poté musel kvůli zranění střídat kapitán Jinek. V závěru prvního dějství měli domácí optickou převahu, ale šanci si nevytvořili.

Domácí třemi góly otočili zápas

Očekávaný tlak domácích po přestávce nepřišel. V 54. minutě však Josífek na půli ztratil míč, který mu uzmul Horký. Toho hosté ubránili, ale míč se šťastně odrazil ke Kazdovi, který sám před brankářem mířil přesně – 1:1.

Hosty mohl poslat do vedení Josef Dvořák, ale ze solidní pozice mířil nad bránu. Poté domácí bek jasně zahrál rukou ve vlastním vápně, ale píšťalka sudího Porupky zůstala němá. V 67. minutě domácí bek odvrátil míč a k překvapení všech šel najednou sám na Chrásta Kazda, ten šanci proměnil a domácí vedli – 2:1. Za pět minut hosté srovnali, ale ostříží oko asistenta Rosického vidělo ofsajd.

V 74. minutě domácí kopali rohový kop a Kazda jej na přední tyči umístil do sítě – 3:1. Poté byl v tutovce Gabriel, ale jeho volej z malého vápna skončil vysoko nad bránou. Hosté se v závěru dostali do mírného tlaku, ale do šance se nedostali. Domácí žádný z brejků k šanci nedotáhli.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér):: Odehráli jsme výborný první poločas. Pak nás srazila chyba na půli díky které domácí srovnali. I další dvě branky byly hrozně laciné. Mrzí, že uhlídáme klíčové hráče domácích a tři branky nám dá osmnáctiletý kluk, co hrál poločas. Herně je to dobré, ale vždy vyrobíme individuální chybu, kterou soupeř nemilosrdně trestá. Domácí dali po pauze ze tří šancí tři góly. My tak produktivní nejsme. V Novém Městě můžeme jen překvapit. Pak nás čeká pět zápasů pravdy.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
A. Chalupa [-] - J. Večeřa [-] , L. Vokurka [-] (46. T. Kazda [-] ) , K. Nováček [-] (77. J. Kozuň [-] ) , D. Hibš [-] , M. Molnár [-] , M. Sedláček [-] , M. Kolda [-] , T. Nováček [-] , L. Horký [-] , J. Benda [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , J. Dvořák [-] , L. Dvořák [-] , R. Smejkal [-] , A. Jinek [-] (37. P. Šoustar [-] ) , Z. Starý [-] , I. Plhal [-] (59. L. Gabriel [-] ) , V. Skryja [-] , J. Janů [-] , Z. Josífek [-]

ŽK: 35. L. Horký , 59. K. Nováček , 60. T. Nováček - 53. D. Novotný , 62. L. Dvořák , 69. V. Skryja , 87. R. Smejkal .
Hráči zápasu: D. Hibš , T. Kazda .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: PORUPKA František - ROSICKÝ Jakub, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Petr Sodomka
Tip experta: remíza

Viděl jsem Svratku na domácím zápase proti Počítkám a mile mě překvapila. Pokud podají stejný výkon, minimálně bod si odvezou.

Tip: výhra domácích