3:2
(2:0)
47. L. Horký
49. K. Nováček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina vydřela výhru nad Budišovem


Branky


16

Skvěle hrající Vrchovina v 8. kole přivítala hosty z Budišova a na body se nadřela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmída s Dobrovolným zajistili vedení

Rezerva Vrchoviny přivítala na svém hřišti hosty z Budišova a prahla po další výhře. Od začátku byli domácí aktivnější a tlačili se k hostující bráně. Ve 13. minutě zahodil velkou tutovku Šmída, ale na jeho nepovedený počin navázal o 5 minut déle Dobrovolný, který se dostal k odraženému balonu a uklidil ho za záda Chalupy - 1:0.

Namlsaní domácí chtěli přidat pojistku na své vedení, ale povedlo se jim to až v závěru první půle, když Slavíček obešel obránce a připravil gól na zlatém podnose Šmídovi - 2:0.

Hosté během dvou minut vyrovnali

Horší vstup do druhé půle si trenér Follprecht se svými svěřenci snad ani nepředstavoval. Ve 47. minutě přišla chyba domácích a rychlý brejk zakončil Horký, který překonal Sáblíka - 2:1. O minutu později se radovali opět hosté. Předvedli pěkné přečíslení, ale nebylo jim dovoleno zakončit, jelikož se pískala penalta. Tu proměnil Karel Nováček - 2:2.

Aby toho pro domácí nebylo málo, v 50. minutě domácí obrana zachybovala a nabídla hostům dokonat obrat, ale Nováček zaváhání nepotrestal. Potvrdilo se staré dobré nedáš dostaneš a v 56. minutě uklidil míč do brány ofenzivní tahoun Šmída, který zužitkoval centr na přední tyč - 3:2. Domácí borci chtěli ještě navýšit vedení, ale Dobrovolný ani Polnický nemířili přesně.

Vyrovnat mohl v 69. minutě Nováček, ale Sáblík své spoluhráče podržel a nedovolil změnu skóre. V posledních deseti minutách hosté otevřeli více svoji hru a domácí je chtěli potrestat, ale Boušek ani Šmída nedali utkání konečnou tečku a zápas tedy skončil 3:2.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Petr Follprecht (trenér): První poločas jsme dozadu hráli víceméně dobře, ale lehce nám to drhlo dopředu. Do druhé půle jsme do 60. minuty zůstali v kabině a hosté nám dali dva góly a co hůř, další dva mohli přidat. Zbytek zápasu jsme se otřepali a dokázali zvrátit zápas na naši stranu. Pozitivum je, že i když jsme dostali facku, tak se nepoložíme a ukazuje to o morálu týmu, čehož si velmi cením.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - L. Sláma [-] , M. Kutra [-] , V. Dobrovolný [-] (68. R. Červenka [-] ) , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] , L. Slavíček [-] (77. J. Veselý [-] ) , V. Veselý [-] (46. A. Boušek [-] ) , R. Blažíček [-] , T. Švanda [-] , J. Chytrý [-] (61. D. Bača [-] )

FC Budišov - Nárameč
A. Chalupa [-] - L. Vokurka [-] , K. Nováček [-] , D. Hibš [-] , O. Doležal [-] (65. J. Večeřa [-] ) , M. Molnár [-] (46. O. Mucha [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Kolda [-] , T. Nováček [-] , L. Horký [-] , J. Benda [-]

ŽK: 44. L. Slavíček , 68. V. Dobrovolný - 28. L. Vokurka .
Hráči zápasu: R. Blažíček , M. Šmída .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - BENEŠ Jiří, NOVÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Tomáš Laš
Tip experta: výhra domácích

Vrchovinu nečeká jednoduchý zápas a určitě se na body přes obranný val Budišova pěkně nadře. Tři body ale doma těsně uhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích