Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice rozstříleli Moravec


Branky


16

Domácí hráči si chtěli své fanoušky vrátit na svoji stranu a porazit hosty z Moravce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka do poločasu stihl hattrick

I když byl domácí tým od začátku aktivnější, do vedení šel po čtvrthodině Moravec, když gól vstřelil Černý - 0:1. Vedení však hostům paradoxně uškodilo a domácí probudilo. Hned za tři minuty totiž vyrovnal Sobotka - 1:1. Tím poslal Rapotice na koně. Deset minut po vyrovnávací brance se po krásné akci Němce s Lašem prosadil Petr Kučera a strhl vedení na stranu domácího celku - 2:1. Dále byli jednoznačně lepším týmem a přidali i další dvě branky, které však nebyli pro ofsajd uznány.

Moravec zlobil jen z ojedinělých brejků, do zakončení je však dnes pozorná obrana domácích nepustila. Rapotice tak dál diktovaly tempo hry a vytvářely si spoustu šancí, které však naštěstěstí pro hosty postupně spalovaly.  V 39. minutě prodloužil hlavou výkop Kučera na Sobotku a ten sám před brankářem nezaváhal - 3:1. Třetí branka dostala domácí do klidu a vývoj utkání plně kontrolovali. Navíc se závěrem poločasu zkompletoval Michal Sobotka hattrick a tak šli do kabin domácí s tříbrankovým vedením 4:1.

Moravec inkasoval ještě dvakrát

I druhou půli měli Rapotice pevně v rukách a na gól se dlouho čekat nemuselo. Z trestného kopu se prosadil Milan Laš - 5:1. Chvíli na to poslal Jašek střílený centr do malého vápna a Sobotkovi ke čtvrtému gólu stačilo nastavit placku - 6:1.

Další šance už domácí spolehlivě zahazovali a nechali hosty z Moravce korigovat Juračkou na 6:2. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Konečně jsme před svými fanoušky získali tři body, které jsme už nutně potřebovali.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , A. Chatrný [-] (61. P. Císař [-] ) , M. Sobotka [-] (79. T. Pavlíček [-] ) , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , P. Kučera [-] , A. Palát [-] (55. R. Valsa [-] ) , P. Opálka [-] , P. Sobotka [-] (74. D. Šmarda [-] ) , M. Jašek [-]

TJ Moravec
P. Kudiovský [-] - L. Uhlíř [-] (46. L. Pipa [-] ) , P. Černý [-] , F. Kudiovský [-] , M. Hanák [-] , M. Černý [-] , J. Horký [-] , J. Kachlík [-] , V. Cícha [-] (68. P. Válek [-] ) , P. Červinka [-] , P. Juračka [-]

ŽK: 84. M. Němec - 69. J. Horký .
Hráči zápasu: T. Laš , M. Sobotka .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - BURIAN Vít, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Tomáš Laš
Tip experta: výhra domácích

Začátek soutěže jsme totálně nezvládli a už musíme začít bodovat. Zřejmě to nebude zápas na krásu, ale důležité jsou pro nás 3 body a je jedno jak.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích