Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko v závěru zachránilo bod


Branky


14

Domácí Jemnicko minulý týden remizovalo v Moravci a dnes chtělo zaskočit Dukovany, které vypráskaly Radešínskou Svratku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prokešův gól zajistil hostům vedení

Oboustranně opatrný začátek utkání přinesl první šanci až po deseti minutách hry. Domácí založili akci po pravé straně a po centru do vápna zkoušel zakončení střelou z otočky Axman. Hosté se zahuštěným středem hřiště spoléhali na rychlonohého Dúckého. Ten se pokoušel individuální akcí propracovat ke střele z vápna, ale jeho pokus Kopeček kryl. Po dvaceti minutách se za obranu dostal Tesař, hostující brankář ale jeho obstřel vyrazil. Po jednom z dalších brejků hostí musel na brankové čáře vykopnout míč Svěrák.

Ve 33. minutě se potvrdilo nedáš dostaneš. Po průniku Křivánka se pěkně uvolnil ve vápně Anděl. Na poslední moment mu míč vypíchl obránce a založil rychlou akci hostí. Černý zatáhl míč až do vápna, kde přihrávkou před prázdnou bránu vybídl ke skladování Prokeše - 0:1. Vyrovnat do poločasu mohl opět Tesař, ale zase tváří v tvář nechal vyniknout brankáře

Domácí během dvou minut zachránili remízu

Druhá půle začala parádní ranou po rohovém kopu Krejči, bravurním zákrokem byl však vychytán. Dvougólové vedení hostů se zrodilo opět po chybě domácího obránce. Po nepřímém kopu si pohodlně míč zpracoval Černý, přihrál pod sebe Dúckému a bylo to 0:2.

Zvýšená aktivita domácích přinesla snížení v 57. minutě hlavou Koutného - 1:2. Tlak domácích sílil. K další pěkné střele se opět dostal Krejča, vyhořel i Tesař a tak opět hosté předvedli jednoduchý rychlý protiútok na jehož konci byl opět Dúcký - 1:3. To zaskočilo domácí a zdálo se že hosté si výsledek pohlidaji. V 81. minutě se dostal ke střele Axman, ale ta ke smůle domácích skončila na pravé tyči. V 86. minutě se přeci jen domácí dočkali. Krejčův přímák skončil v pravé šibenici - 2:3. Zasloužené vyrovnání obstaral Tesař dvě minuty před koncem řádné hrací doby po nezištné přihrávce Axmana.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Kincl Zbyněk: Opět jsme doplatili na ledabylé bránění. Hosté nám předvedli jak mají rychlé a přímočaré branky. My se na branky nadřeme a potřebujeme kopu šancí. Samozřejmě jsme alespoň za bod rádi, ale chtěli jsme více.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Kincl [-] , D. Svěrák [-] (83. M. Sevelda [-] ) , T. Krejča [-] - Z. Koutný [-] , D. Vacuška [-] , S. Křivánek [-] - J. Anděl [-] (65. T. Süssenbek [-] ) , P. Tesař [-] , M. Axman [-] - D. Smetana [-]

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - M. Dvořák [-] , P. Gruntorád [-] (67. P. Jílek [-] ) , J. Fojtášek [-] , J. Černý [-] , P. Pislcajt [-] , A. Dúcký [-] , M. Fojtášek [-] , D. Viklický [-] , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-]

ŽK: 53. Z. Koutný - 28. P. Pislcajt , 55. P. Gruntorád , 74. J. Černý .
Hráči zápasu: P. Tesař - A. Dúcký .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - FRYČ Vlastimil, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radek Smejkal

Expert: Tomáš Laš
Tip experta: výhra domácích

Jemnici se na podzim určitě nedaří podle představ a prozatím se spíše trápí. Dukovany se po špatném začátku naopak naladily na vítěznou vlnu. Přesto tipuju těsnou výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích