4:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec remízoval s Jemnickem


Branky


3. J. Kachlík , 9. M. Černý , 62. V. Kopeček (vl.) , 70. P. Juračka (p.) - 13. P. Tesař , 52. P. Tesař , 56. P. Tesař , 92. Z. Koutný
16

Souboj dvou trápících se týmů nabídl osm branek, červenou kartu, penaltu a hattrick hostujícího Tesaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se brzy ujali dvoubrankového vedení

Divácky gólově atraktivní utkání nabídlo hned dva obraty.

Domácím vyšel vstup do utkání na výbornou. Již ve 3. minutě se parádně z trestného kopu trefil Kachlík - 1:0. V 9. minutě se již tradičně hostující obrana dopustila chyby, kterou dokázal lobem přes brankáře potrestat Černý - 2:0. Ovšem ve 13. minutě se po levé straně do vápna prokličkoval Anděl a jeho přihrávku před bránu ke snížení využil Tesař - 2:1.

Poté se hra zklidnila a převážně se hrálo mezi vápny. Po půl hodině se z trestného kopu o vyrovnání snažil Tesař. Tečovanou střelu domácí brankář Pokorný s námahou vytlačil na roh. Domácí tým se k ohrožení Kopečkovi brány dostal po dvou rohových kopech. Ale Černý ani Sodomka úspěšní nebyli.

Na druhé straně v závěru poločasu se do stoprocentní šance dostal Křivánek. Sám před brankářem ale zazmatkoval a jeho slabá střela skončila v náručí Pokorného. Místo vyrovnání přišla červená karta pro Nováka. V závěru poločasu si na půli prohodil míč Horký, toho při úniku fauloval Novák a šel tak předčasně do sprchy.

Hosté v deseti hráčích v závěru vyrovnali

Druhá půle přinesla dva obraty a hru nahoru dolů. Nejprve aktivní Tesař v dobré pozici na vápně těsně minul bránu. V 52. minutě opět pronikl domácí obranou Anděl, přihrál před bránu a zcela volný Tesař vyrovnal - 2:2. 

V 56. minutě uvolnil na vápně Křivánek Tesaře, ten udělal kličku brankáři a zajistil hostům vedení - 2:3. To opět zaktivovalo domácí tým. Přitlačili hostující tým na svou polovinu. Varování na vyrovnání dal Jemnicku Sodomka, který po rohu těsně minul.

Vyrovnání přišlo po hodině hry, když opět po rohu hlavou trefil Sodomka - 3:3. V 70. minutě po sporném momentu ve vápně byla nařízena penalta, kterou s přehledem proměnil Juračka - 4:3.  Poté se hra opět zklidnila. Hosté již nebyli tak nebezpeční a tak si domácí v pohodě hlídali vedení. To mohli navýšit v závěru, kdy do otevřené obrany hostí podnikali rychlé brejky. Ovšem zbrklost a nepřesnost v koncovce jim navýšení vedení nedovolila.

V nastavení se hosté dočkali vyrovnání. Sissünbek pronikl do vápna, kde zpětnou přihrávkou našel Koutného a ten střelou na zadní tyč zajistil hostům bod.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl: Bláznivý průběh utkání se asi divákům líbil. Mně moc ne, neboť jsem přišel o stopera. Spokojen však mohu být s nasazením ve druhé půli, kdy i o deseti jsme dokázali vstřelit branky a alespoň uhrát bod



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - P. Sodomka [-] (70. P. Válek [-] ) , M. Černý [-] , J. Horký [-] , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] , L. Uhlíř [-] (88. T. Toufar [-] ) , P. Juračka [-] , M. Hanák [-] , P. Černý [-] , F. Kudiovský [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Kalášek [-] , L. Niederhofer [-] , D. Svěrák [-] , J. Novák [-] - D. Vacuška [-] , Z. Koutný [-] , S. Křivánek [-] - J. Anděl [-] (72. T. Süssenbek [-] ) , P. Tesař [-] (77. Z. Kincl [-] ) , M. Axman [-] -

ŽK: 26. M. Černý , 80. J. Kachlík , 84. P. Juračka - 45. J. Anděl . ČK: 44. J. Novák .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: HOLUB Radim - ROSICKÝ Pavel, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radek Smejkal

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra hostů

Jemnicko musí zabrat a v zápase s Moravcem se mu to povede a odveze výhru 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů