Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany nadělili Svratce kanára


Branky


16

Hostující hráči dva týdny nehráli z důvodu nakažených hráčů a odpočatí chtěli překvapit Dukovany. To se ale nestalo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezmocný Petr lovil míč hned pětkrát

Hosté začali velmi dobře a svého sobotního soka dokonce zatlačili, ale větší šance z toho nepramenila. A tak ve 13. minutě udeřilo na druhé straně, když si s obranou hostí pohrál Martin Novák a ke skórovaní vybídl Petra Nováka – 1:0. Ve 21. minutě si na centr zleva naskočil nejmenší hráč na hřišti Martin Novák a domácí vedli o dvě branky, hosté signalizovali ofsajd domácího hráče marně – 2:0. Poté měli šance i hosté, ale Jinek ani Pekárek nemířili přesně. V největší šanci Starý po Josífkově centru mířil hlavou těsně nad. Po půl hodině hry chyboval Skryja a centr z kraje hřiště poslal za Petra Dúcký – 3:0. V té chvíli se hra hostů zbortila jako domeček z karet a domácí přidali do rozhozené obrany další dvě branky. V 39. minutě se po akci zleva prosadil Černý – 4:0. Ve 43. minutě přes rychlou akci Nováků doputoval míč až k Prokešovi a ten míč uklidil do odkryté branky – 5:0.

Debakl hostí dokonal Novák

Po pauze měl šanci Pekárek, ale mířil mimo. Chvíli na to pálil po rohovém kopu těsně nad břevno Drdla. V 59. minutě se dostal do brejku Martin Novák, obešel Petra a zvýšil vedení domácích. I tentokrát hosté signalizovali ofsajd marně – 6:0. Zmar hostí v koncovce potvrdil Šoustar, kterého v tutovce vychytal domácí gólman. A když v závěru Plhal z otočky z malého vápna vysoko přestřelil, tak bylo jasno, že Radešínka ani ve třetím venkovním zápase nevstřelí branku.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Koronavirová pauza nás poznamenala víc, než jsme si připouštěli. Zápas se lámal po druhé brance domácích, kdy jsme nesnížili a naopak jsme dostali třetí gól, který nás poslal do kolen a závěr poločasu jsme doslova protrpěli. Po přestávce se zápas dohrával. Sráží nás totální zmar v koncovce a někdy až komické individuální chyby. Zvedli jsme se po prvních dvou kolech, která jsme nezvládli, tak věřím, že se zvedneme i teď. Jediným receptem je agresivita, bojovnost a odhodlání.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Fojtášek [-] , M. Novák [10.0] , J. Černý [-] , A. Dúcký [-] (31. P. Pislcajt [-] ) , M. Fojtášek [-] , D. Viklický [-] , Z. Prokeš [-] , J. Kunc [-] , P. Novák [-] (61. P. Gruntorád [-] ) , M. Dvořák [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - D. Novotný [-] , L. Dvořák [-] , R. Smejkal [-] , A. Jinek [-] (59. P. Šoustar [-] ) , Z. Starý [-] , I. Plhal [-] , M. Pekárek [-] , J. Janů [-] , V. Skryja [-] (46. M. Drdla [-] ) , Z. Josífek [-] (40. M. Šacl [-] )

ŽK: 21. A. Jinek , 88. M. Pekárek .
Počet diváků: 233. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - BURIAN Vít, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Dukovany potvrdí výhru z Budišova a vyhrají 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích