Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl pro Vrchovinu


Branky


16

Rezerva Vrchoviny v minulém kole poprvé nevyhrála, když remízovala s Počítkami. Na vítěznou vlnu se chtěla vrátit na hřišti Želetavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté během šesti minut získali klid

Na hřiště Želetavy zavítala rezerva Vrchoviny ke šlágru kola, když minulé kolo poprvé ztratila body v derby s Počítkami.

Hostující borci nechtěli nic nechat náhodě a od začátku hráli svoji hru. Hned v 10. minutě předvedli krásný brejk. Dobrovolný z první vyslal Slavíčka, který z rohu vápna svým centrem našel Šmídu a ten pohodlně zavěsil - 0:1.

O pět minut později bylo na hostující straně ještě veseleji díky Bouškovi, který se krásně uvolnil na středu hřiště a z hranice vápna vyslal nechytatelnou střelu k tyči - 0:2. Domácí se s vývojem utkání nechtěli smířit a hnali se za snížením, ale ztroskotali na dobře chytajícím Skryjovi. Do kabin šli hráči za stavu 2:0 pro hosty.

Vrchovina si dokráčela za třemi body

Hned po začátku druhé půle hosté chybovali ve středu hřiště a domácí nákopem za obranu šli do přečíslení, které zužitkoval Vladeka a snížil na rozdíl jediné branky - 1:2.

Poté se hra přenesla spíše mezi vápna až do 75. minuty. To totiž Dobrovolný výborně u lajny překonal dva protihráče a přihrávkou pod sebe našel Chytrého, který střílel do prázdné brány - 1:3. Hosté se tímto gólem uklidnili a hráli svoji hru, navíc v 89. minutě uzdravený Polnický skoro z půlky hřiště přehodil brankáře a upravil skóre na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě B
Petr Follprecht (trenér): Na výborně připraveném trávníku jsme před utkáním očekávali útočný fotbal, což se také potvrdilo. Nám naštěstí vyšel začátek zápasu, poté jsme na můj vkus zbytečně s domácími chtěli hrát hurá fotbal místo toho abychom drželi více balón. Začátkem druhé půle jsme na 10 minut vypadli ze hry a domácí snížili a měli i další pokusy. S výsledkem jsem spokojený, ale i domácí měli svoje šance a tak je konečné skóre lehce zavádějící. Klukům patří dík za přístup. Na závěr chci vyzdvihnout výkon sudí Soukupové, která podala výborný výkon a nastolený metr udržela až do konce.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Janiček [-] (73. F. Šebek [-] ) , V. Čurda [-] , T. Simandl [-] , T. Vrbka [-] (57. M. Jičínský [-] ) , Š. Vladeka [-] , M. Malík [-] , M. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] , M. Vrbka [-] , D. Poledna [-] (75. Z. Daniel [-] )

SFK Nové Město na Moravě B
P. Skryja [-] - A. Boušek [-] (52. L. Polnický [-] ) , L. Sláma [-] , V. Dobrovolný [-] (79. J. Liška [-] ) , M. Šmída [-] , L. Slavíček [-] (88. M. Kutra [-] ) , V. Veselý [-] , R. Blažíček [-] , T. Švanda [-] , J. Veselý [-] (52. J. Chytrý [-] ) , D. Bača [-]

ŽK: 40. V. Čurda .
Počet diváků: 161. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - STRAKA Karel, KREJČÍ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radek Smejkal

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Želetava je doma silná a také záleží jak domácí hráči před zápasem dodrží životosprávu (smích), věřím ve výhru domácích 3:1.

Tip: výhra hostů