Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 14:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár veze z Dobronína cenný bod


Branky


16

Žďár začíná pravidelně bodovat a další body chtěl urvat v Dobroníně, který byl posílen demolicí Rapotic v minulém kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Viliš v závěru poločasu vyrovnal

 

 

V sobotu zavítali hráči rezervy Žďáru na hřiště Dobronína s trochu okleštěnou sestavou a věděli, že je proti druhému týmu tabulky čeká velice těžké utkání. Začátek zápasu patřil spíše domácím, kteří těžili zejména z dlouhých nákopů za obranu na útočníka Sedláčka, který dělal obraně hostí největší problémy. Dvakrát jeho šanci dokázal zmařit brankář Jan Šenkýř, potřetí už ale na jeho samostatný nájezd nestačil a tak šli domácí ve 29. minutě do vedení - 1:0. Obdržený gól Žďár však dost nakopnul a začali diktovat tempo hry. Po několika šancích z rohových kopů přišla konečně odměna v podobě vyrovnávacího gólu. Střelu Zdeňka Peňáze nejprve domácí brankář Kotrba chytil, ale vyrazil ji však pouze zpět k Peňázovi, který si navedl balón do středu a ve vápně našel Petra Viliše, který se šikovně obtočil kolem obránce a střelou k tyči ve 44. minutě srovnal stav - 1:1.

 

Sedláček zajistil svému týmu aspoň bod

 

Po změně stran byli i nadále aktivnější hosté, ale k vedoucímu gólu jim vždy chyběla přesná koncovka. Zadařilo se však v 53. minutě, kdy si na svoji silnější levačku navedl balón Jakub Štíbal a Kotrba na jeho střelu nedokázal reagovat - 1:2. Po vstřeleném gólu si žďárští vytvořili další dvě příležitosti ke střele, bohužel vždy oba pokusy končily vedle. Naneštěstí pro ně musel vlivem zranění vystřídat Petr Machatka a poté  se hodně zatáhli, čímž  se dostali pod tlak a domácí znova ohrožovali Šenkýřovu bránu. V 80. minutě přišel opět dlouhý nákop za obranu a za míčem spěchali Filip Růžička s domácím Sedláčkem, po vzájemném souboji se jevilo, že bude pískán útočný faul na Růžičku, k překvapení všech ale rozhodčí nereagoval a Sedláček tak postupoval sám na brankáře a svůj nájezd proměnil - 2:2. Do konce zápasu už se nic dalšího nestalo a tak si každé mužstvo odnáší 1 bod.

 

 



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Zápas byl vyrovnaný a remíza je nejspíš spravedlivá, avšak trochu nás mrzí druhý inkasovaný gól, před kterým se měl pískat faul. Ale to je fotbal a musíme se pokusit navázat na předchozí vítězství za týden doma v derby proti Herálci.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - T. Sedláček [-] , P. Horáček [-] , O. Záškoda [-] (77. M. Hlávka [-] ) , J. Pospíchal [-] , J. Smejkal [-] , D. Diňa [-] (56. K. Sedmík [-] ) , L. Laňka [-] , L. Sedláček [-] , M. Cink [-] , M. Macek [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - M. Srnský [-] , F. Potocký [-] (68. F. Chroustovský [-] ) , B. Sláma [-] , P. Viliš [-] , J. Štíbal [-] , J. Titauer [-] , P. Machatka [-] (77. P. Lhoták [-] ) , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] , O. Růžička [-]

ŽK: 45. M. Macek - 19. F. Růžička , 80. Z. Peňáz .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - KARLÍK Ondřej, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: remíza

Dobronín vyhrál minulý týden v Rapoticich vysoko 1:7, Žďár porazil silný Měřín. Tentokrát se budou body dělit, viděl bych výsledek 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích