2:2
(1:0)
47. T. Vrbka
71. J. Růžička (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty se rozešly se Želetavou smírně


Branky


9. M. Neumann , 63. M. Dočekal (p.) - 47. T. Vrbka , 71. J. Růžička (vl.)
19

Želetava minulé kolo okusila hořkost porážky a na vítěznou vlnu se chtěla napojit v Koutech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neumann vystřelil poločasové vedení

Hned v první minutě utkání byl faulován hostující Vladeka a Tomáš Vrbka dostal šanci otevřít skóre z penalty, ale zaskvěl se brankář Stýblo, který penaltu chytil. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, ovšem bez šancí. V 9. minutě se ale domácí mohli radovat. Nebezpečnou střelu hostující brankář vyrazil pouze před sebe a Neumann dorazil míč do sítě - 1:0.

Hosty inkasovaný gól probral a hostitele začali přehrávat. Kapitán Simandl přešel přes půl hřiště a našel zpětnou přihrávkou na malém vápně Vladeku, ale ten trestuhodně přestřelil bránu z malého vápna. Kouty se navíc od 23. minuty nemohli spolehnout na svoji jistotu v bráně, jelikož se Stýblo zranil a do brány se musel postavit hráč.

Chvíli poté opět Simandl zavezl balón až do vápna domácích a obrana zblokovala přihrávku, která se zastavila až na brankové čáře. Hosté, ač se velmi snažili vyrovnat, odcházeli do kabin s jednogolovým mankem.

Růžička vlastním gólem zajistil dělbu bodů

Stejný jako vstup do zápasu byl i začátek druhé půle. Ve 47. minutě narýsoval Vladeka kolmici na Tomáše Vrbku a ten propálil brankáře - 1:1. Hosté povzbuzeni vyrovnáním domácí totálně přehrávali a nepouštěli je vůbec do hry. Smolařem byl Tomáš Vrbka, který spálil čtyři vyložené šance, z toho dvě zastavila až branková konstrukce.

V 63. minutě se k údivu všech kopala penalta, když hostující Malík stínoval protihráče a snažil se ho vytlačit od brány, ten upadl a sudí zapískal. Marek Dočekal si vedl o poznání lépe než Tomáš Vrbka a strhnul vedení na svoji stranu - 2:1.

Za deset minut bylo ale vyrovnáno, když ostrý střílený centr srazil do vlastní brány Růžička a upravil skóre na 2:2. Do konce utkání byli lepší hosté, ale branku již nepřidali a odváží si z Koutů bod. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Želetava
Martin Vrbka (hráč): Měli jsme šancí minimálně na 5 gólů, ale bohužel dnes při nás nestálo štěstí. Příště půjdeme vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] (23. M. Mašek [-] ) - M. Dočekal [-] , J. Nováček [-] , M. Semrád [-] , M. Neumann [-] , J. Roušar [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] (3. D. Stejskal [-] ) , M. Vrzal [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - F. Šebek [-] , V. Čurda [-] , T. Simandl [-] , M. Jičínský [-] (89. M. Poledna [-] ) , Š. Vladeka [-] , M. Malík [-] , M. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] , M. Vrbka [-] , T. Vrbka [-]

ŽK: 10. J. Havelka , 39. D. Stejskal , 41. J. Roušar - 32. T. Simandl , 36. M. Vrbka , 55. V. Čurda , 63. M. Malík .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - KŮRKA Jaroslav, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radek Smejkal

Expert: Petr Follprecht
Tip experta: výhra hostů

Na domácím pažitu to mají technické týmy jako Želetava těžké, ale i přesto věřím, že kvalitní tým hostí si pohlídá dlouhé nákopy domácích a vyhraje 1:3.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích