Vrchovina ztratila první body


Branky


45. M. Šmída (p.) - 18. L. Jurnečka
21

Hostující hráči Transformátoru vyrazili na horkou půdu rezervy Vrchoviny povzbuzení výhrou v Dukovanech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmída vyrovnal z přísně odpískané penalty

Na hřiště lídra tabulky dorazil tým Počítek, který chtěl domácí překvapit a odvézt si body. Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. V 18. minutě se dostal na malém vápně ke střele dobře hrající Jurnečka, z úhlu propálil Skryju a zajistil svému týmu vedení 0:1.

Domácí se hnali za vyrovnáním, ale nemohli se dostat k vážnějšímu ohrožení Štryncla v bráně Počítek. Ve 40. minutě se domácí domáhali penalty, když se snažil Slavíček vypíchnout míč před ležícím Štrynclem, ale sudí správně penaltu neodpískal.

Ta se pískala až v samém závěru poločasu. Po rohovém kopu v nepřehledné skrumáži byl podkopnut Veselý a sudí nekompromisně odpískal pokutový kop. Tento moment vyvolal vlnu emocí a začalo se žlutit. Za kritiku rozhodčího byl žlutým kartonkem oceněn hostující Mašek a v pozadí se strhla potyčka, kde nejaktivnějšími byli Sláma a Slavíček. Naštěstí se situace uklidnila a Šmída se postavil k penaltě, kterou bezpečně proměnil - 1:1. Po rozehrání na půli hřiště zbytečně fauloval hostující Zajíček za žlutou kartu.

Domácí Zajíčkovo zbytečné vyloučení nepotrestali

Ve druhé půli byli častěji na míči hráči rezervy Vrchoviny, ale do šancí se nedostávali. Až v 57. minutě se hnal sám na bránu Slavíček, snažil se přehodit Štryncla, ale jeho pokus mezi tři tyče nezamířil. Minutu na to se zaskvěl Skryja po trestném kopu Jurnečky a střelu vyrazil na roh. Z následujícího rohu předvedl Skryja ještě famóznější zákrok, když na brankové čáře tygřím skokem zachránil svůj tým od inkasovaného gólu.

V 72. minutě Zajíček fauloval na půli hřiště, svoji frustraci dokonal nakopnutím míče proti hráči domácích a byl po zásluze odměněn žlutou kartou. Bohužel pro něho to byla jeho druhá karta a musel do kabin. Hned po vyloučení mohli domácí strhnout vedení na svoji stranu, ale Slavíček neobul střelecké kopačky a přestřelil z malého vápna prázdnou bránu. Do konce zápasu se již nic nestalo a Vrchovina poprvé klopýtla.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Petr Follprecht (trenér): Vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Opticky jsme asi byli lepším týmem, ale i Počítky měly svoje šance. Bohužel dnes nás zklamala produktivita a nedotažené akce. Nicméně asi spravedlivá remíza. Soupeř potvrdil svoje kvality a bod si zasloužil.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
P. Skryja [-] - D. Bača [-] , A. Boušek [-] (90. M. Kutra [-] ) , J. Chytrý [-] (56. R. Červenka [-] ) , M. Šmída [-] , L. Slavíček [-] , V. Veselý [-] , R. Blažíček [-] , P. Blažíček [-] , J. Veselý [-] (46. T. Švanda [-] ) , V. Dobrovolný [-] (46. L. Sláma [-] )

SK Transformátor Počítky
M. Štryncl [-] - L. Sláma [-] , F. Toman [-] , P. Ločárek [-] - O. Zajíček [-] , T. Janů [-] , T. Ločárek [-] , J. Mašek [-] - M. Kuřítko [-] (46. M. Filippi [-] ) , L. Jurnečka [-] - O. Toman [-]

ŽK: 3. D. Bača , 23. P. Blažíček , 45. L. Slavíček , 88. L. Sláma - 44. J. Mašek , 45. O. Zajíček , 45. L. Sláma . ČK: 72. O. Zajíček .
Hráči zápasu: P. Skryja , A. Boušek - O. Toman , L. Jurnečka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - KREJČÍ Vlastimil, STRAKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radek Smejkal

Expert: Petr Follprecht
Tip experta: výhra domácích

Na domácí půdě budeme chtít naplno bodovat, ale nečeká nás nic jednoduchého. Počítky disponují směrem dopředu výbornými hráči v čele s mozkem týmu, Jendou Maškem. Čekám bohaté utkání na góly a pěkný fotbal. Tipuji 4:2.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích