0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 14:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko odevzdalo všechny body Herálci


Branky


18

Hosté z Herálce minulý týden odpočívali a pošetřené síly jim dnes pomohly získat tři body na hřišti Jemnicka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci gólu nedočkali

Domácí po minulé výhře v Dobroníně chtěli opět bodovat. Nakonec se však z vítězství radovali hráči z dalekého Herálce. Po oboustranném oťukávání se do první šance dostal smolař Axman. Dlouhý míč za obranu špatně vyhodnotil Lachman a vyběhnul z brány, Axman však místo přehození volil kličku, kterou mu již dobíhající obránce i s pomocí brankáře zneškodnili.

Po čtvrt hodině se domácí dožadovali penalty po sporném zákroku Axmana s Hamákem, ale píšťalka sudího zůstala němá. Herálečtí kontrovali několika průniky ze stran, ze kterých však pro domácí nic vážného nepřišlo. Během první půle herně dominovali a řídili hru hostí Ptaszek se Slováčkem. Domácí byli stále ve středu hřiště o krok pozadu.

Ve 33. minutě opět unikl Axman hostujícím obráncům a jeho tvrdou střelu z úhlu bravurně zneškodnil Lachman. Největší možnost pro domácí přišla v poslední minutě první půle. Svěrákův centr skončil na tyči a následně zcela odkrytou bránu ve skluzu Axman překopl.

Uchytil na konci zápasu vystřelil tři body

Druhá půle byla spíše boj než fotbal odpovídající úrovni 1.A třídy. Hra se více kouskovala, neboť přibylo hodně osobních soubojů.

Hosté stále hrající s odpovědnou defenzívou již Jemnicko k žádnému ohrožení nepustili a sami čekali na chybu. Ta přišla v 79. minutě, kdy ve středu hřiště ztratil míč Niederhofer. Chytrou kolmou přihrávku za obranu dostal zkušený Uchytil a sám před Kopečkem byl nekompromisní - 0:1.

Hra vabank Jemnicku přinesla v 93. minutě vyrovnání, když hlavou dopravil míč do brány Koutný. Ovšem pro postavení mimo hru byla branka neuznána.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Kincl Zbyněk: Absolutní zklamání. Zápas se rozhodl v první půli, kdy nedáme jasné tři tutovky. Sami pak nabídneme opět svou blbostí soupeři možnost ke skórování a ten ji využije. Holt nabízené chyby se mají trestat. To my však momentálně neumíme.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , J. Novák [-] , T. Krejča [-] , J. Kincl [-] (85. J. Anděl [-] ) , J. Kalášek [-] (46. L. Niederhofer [-] ) - Z. Koutný [-] , S. Křivánek [-] , D. Vacuška [-] , D. Smetana [-] (61. T. Süssenbek [-] ) - M. Axman [-] -

TJ Sokol Herálec
J. Lachman [-] - J. Ptaszek [-] , J. Slováček [-] (76. M. Kučera [-] ) , T. Solnička [-] (62. S. Suchý [-] ) , J. Štěrba [-] , D. Holec [-] , M. Zobač [-] , P. Hamák [-] , D. Okurka [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

ŽK: 58. D. Smetana - 58. D. Holec .
Hráči zápasu: V. Uchytil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - KUBEŠ Petr, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Petr Follprecht
Tip experta: výhra domácích

Domácí doma zaberou a v druhé půli rozhodnou vyrovnaný zápas na svoji stranu. Výsledek 2:1.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích