1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec doma opět ztratil všechny body


Branky


16

Domácí borci chtěli před svými fanoušky získat první výhru proti Budišovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček během čtyř minut zajistil výhru

Za pěkného počasí začal duel v Moravci opatrně, k první větší šanci se dostali domácí útočník, který měl téměř odkrytou branku, ale brankář Chalupa fantasticky konečky prstů šanci vychytal. Domácí, kteří se dostávali před branku hostů dlouhými nákopy měli i druhou šanci utkání a to když aktivně hrající Juračka dostal přihrávku na malé vápno ale trestuhodně přestřelil.  Hosté se začali osmělovat až po dvaceti minutách hry a potvrdilo se, že se vyplatí mít v týmu kanonýra Karla Nováčka, ten totiž ve 26. minutě rozvlnil síť domácích - 0:1. Ve 30. minutě se ostrostřelec trefil i podruhé a to, když si poradil s domácí obranou a umístil svoji střelu k tyči 0:2.  Ke konci poločasu se ještě mohl prosadit hostující Vokurka ale svoji šanci zahodil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Moravec se zmohl pouze na snížení Hladíkem

Druhý poločas začal aktivně Moravec a to se potvrdilo v 58. minutě, kdy se prosadil domácí Hladík - 1:2. Domácí se snažili dlouhými nakopávanými míči dostat před hostující branku. V 75. minutě domácí trefili břevno. Po zbytek zápasu hostující obrana odolávala a tak si hosté za výsledek 1:2 odvážejí vydřené tři body.


Ohlasy k zápasu



FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Dnes to byl zápas plný soubojů, dlouhých nakopávaných míčů. Opět se ukázalo, jak je dobré mít v týmu kanonýra Nováčka. Skvěle nás podržel i golman Chalupa. Odvážíme si tři cenné body.



Sestavy


TJ Moravec
R. Lisý [-] - F. Černý [-] , P. Sodomka [-] , M. Černý [-] , J. Horký [-] , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] (34. J. Hladík [-] ) , P. Černý [-] , F. Kudiovský [-]

FC Budišov - Nárameč
A. Chalupa [-] - M. Sedláček [-] , O. Mucha [-] , L. Vokurka [-] , K. Nováček [-] , M. Kolda [-] , M. Molnár [-] (71. J. Kozuň [-] ) , T. Nováček [-] , L. Horký [-] , O. Doležal [-] (90. O. Kazda [-] ) , J. Benda [-]

ŽK: 30. T. Toufar , 34. F. Kudiovský , 37. J. Horký , 70. P. Sodomka , 86. M. Černý - 19. O. Mucha , 34. T. Nováček , 82. L. Vokurka , 90. O. Doležal . ČK: 90. L. Vokurka .
Hráči zápasu: K. Nováček , A. Chalupa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - STEHLÍK Michal, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Smejkal

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra domácích

Moravec před domácím publikem zabojuje a připíše si první výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů