3:2
(1:1)
2. P. Kučera
60. M. Laš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín je doma bez ztráty bodu


Branky


36. V. Procházka , 57. D. Jonáš , 83. M. Matoušek - 2. P. Kučera , 60. M. Laš (p.)
17

Rapotice zajížděli na hřiště Jiskry bez zraněného střelce Sobotky a odjíždí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Procházka do poločasu srovnal skóre

Hosté se na půdě Měřína museli obejít bez svého střelce Sobotky, který je zraněný a i díky tomu měli na střídačce pouze jednoho hráče. Úkol nahradit ho v útoku dostal Valsa a jeho místo v záloze zaujal Michal Němec. Hned v první minutě poslal Valsa krásnou přihrávku na Kučeru, který se tváří v tvář brankáři nemýlil a chladnokrevně zakončil - 0:1.

V další šanci se zjevil opět Kučera, z úhlu však trefil pouze gólmana. Poté hledal opět Kučera přihrávkou pod sebe Radka Valsu, ale ten svoji střelou trefil skluzujícího obránce. Bohužel pro hosty přišla chyba, když nedůrazně bránili domácí borce a Procházka snadno prošel do vápna a překonal Laše - 1:1. Do konce poločasu se hráči neprosadili a na tabuli svítil výsledek 1:1.

 

 

7 minut před koncem rozhodl Matoušek

Druhá půle začala rychlým kontrem domácích, ale dravý průnik domácího Pololánika však skončil jen na břevně. Varování však nepomohlo a v 57. minutě se už domácí radovali. Odvrácený míč z hostující standartní situace, využili domácí k situaci dva na jednoho a Jonáš z dálky přeloboval vyběhnutého Laše - 2:1.

Borce z Rapotic tento moment nakopnul a do vápna se dostal Matoušek, který byl podražen a kopala se penalta. K té se postavil tradiční exekutor Milan Laš a nezaváhal - 2:2.

Rozhodující situace zápasu přišla v 83. minutě. Vybojovaný balón v obranném vápně hostů vyvezl až k půlící čáře Palát, kde si mohl vybrat koho vyšle do samostatného sóla. Zleva se rozbíhal Jašek a v tandemu z pravé strany Milan Laš. Bohužel si nevybral ani jednu možnost a váhal tak dlouho až o balón přišel. Domácí toho ihned využili a i když akce zaváněla ofsajdem, tak ji ukončila až píšťalka rozhodčího a nekompromisní signalizace na bílý kříž ve vápně. Po naprosto zbytečném faulu se kopala penalta. K té se postavil Procházka a poslal střelu doprostřed branky. Tu sice Laš stihl vykopnout avšak k jeho smůle, pouze k dobíhajícímu Matouškovi a ten neměl problém trefit odkrytou branku - 3:2.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Tomáš Laš (brankář): Bohužel jsme zbytečně ztratili další body. Je to škoda, měli jsem si odvézt aspoň bod.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - L. Doležal [-] (60. T. Kuřátko [-] ) , D. Polák [-] , L. Pololáník [-] , V. Procházka [-] , J. Netolický [-] , J. Kafka [-] , M. Souček [-] (24. D. Jonáš [-] ) , M. Matoušek [-] , M. Kožený [-] (76. T. Láznička [-] ) , V. Beran [-] (87. J. Šoukal [-] )

FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Opálka [-] , M. Laš [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , P. Kučera [-] (76. P. Císař [-] ) , A. Palát [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , P. Sobotka [-] , M. Jašek [-]

ŽK: 56. L. Doležal - 32. M. Němec , 66. P. Opálka .
Hráči zápasu: V. Procházka , M. Matoušek .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - PAVLAS Jiří, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra domácích

Měřín si doma výhru pohlídá a vyhraje alespoň o 2 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů