Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár prohru z derby neodčinil


Branky


17

Žďár si chtěl na svém hřišti napravit reputaci po zpackanem derby, ale podlehl Koutům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté během šesti minut vstřelili tři branky

Do zápasu s Kouty šli domácí s cílem odčinit prohru z derby s Vrchovinou. Od začátku zápasu byli domácí aktivnější a odměnou jim byl gól ze 3. minuty, když střela Růžičky vypadla Stýblovi z rukou - 1:0. Domácí tento moment povzbudil a chtěli přidat pojistku, ale to se jim nepovedlo a svými chybami a nedůrazem vrátili hosty do hry. Několikrát podržel své spoluhráče brankář Šenkýř, ale vyrovnávací brance po rohovém kopu nezabránil. Roušar totiž stál ve správnou chvíli na správném místě a pohodlně zakončil - 1:1.

Žďárští se po tomto momentu nepochopitelně sesypali a hosté toho skvěle využili. Během pěti minut totiž přidali další dva góly a do kabin odcházeli s dvoubrankovým vedením.

 

 

Domácím nepomohla výhoda jednoho hráče v poli

Borci v bílém nechtěli nic vzdát a zápas aspoň srovnat. Soupeře začali přehrávat a dostávat se do šancí, ale gól nevstřelili. V největší šanci zklamal Růžička, když se skvěle uvolnil ve vápně, ale jeho střela branku minula. Chvíli poté domácí špatně rozehráli a Coufal se dostal do samostatného úniku, který v klidu proměnil - 1:4. 

Snížit mohl Zdeněk Peňáz, ale po pěkném centru trefil pouze tyč Stýblovi brány. Chvíli na to se dostal do úniku Musil, ale hostující obránce zatáhl za ruční brzdu a protihráče stáhl k zemi, za což byl odměněn červenou kartou. Zdeněk Peňáz navíc krásně zahraným přímým kopem vstřelil gól naděje - 2:4. Hosté se ale chytře zatáhli a nenechali Žďár hrát svoji hru. I přes velkou snahu domácí odchází ze zápasu bez bodů.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): V tomto zápase jsme opět doplatili na náš nedůraz, čehož využívali hostující útočníci, zejména výborně hrající Neumann, který dělal naší obraně největší problémy. Nezbývá než se ze zápasu poučit a snažit se přivést nějaké body příští týden ze Želetavy, kde to však nebude vůbec jednoduché




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - M. Srnský [-] , V. Lukáš [-] , P. Viliš [-] (87. J. Bojda [-] ) , L. Klement [-] (46. D. Kulhánek [-] ) , P. Klouda [-] (80. J. Štíbal [-] ) , D. Musil [-] , J. Titauer [-] (70. F. Chroustovský [-] ) , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-] , O. Růžička [-]

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - M. Dočekal [-] , M. Nestrojil [-] , F. Coufal [-] , M. Neumann [-] (90. F. Neuman [-] ) , J. Roušar [-] , M. Parma [-] (74. M. Semrád [-] ) , J. Havelka [-] (62. J. Hrůza [-] ) , J. Růžička [-] , D. Navrkal [-] , M. Vrzal [-] (83. D. Stejskal [-] )

ŽK: 26. J. Roušar , 51. J. Havelka . ČK: 67. J. Hrůza .
Hráči zápasu: F. Coufal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - KREJČÍ Vlastimil, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Milan Parma
Tip experta: výhra hostů

Zde nemůžu jinak než čistá 2 (úsměv).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích