Počítky udolaly Moravec a slaví první body


Branky


19

Počítky jako jeden z favoritů soutěže byly bez bodů a tuto bilanci chtěly zlomit proti Moravci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řeháček poslal domácí Transformátor do vedení

Počítky začaly od úvodních minut tlačit Moravec a tak hned ve 2. minutě se ocitl sám před brankářem Pokorným kanonýr Roman Halamka, ale v obrovské šanci selhal. Moravec hrozil ze standartních situací, ale Sodomka i Černý se neprosadili. V další obrovské šanci se ocitl domácí Halamka, trefil však pouze tyč. Ani výborně hrající Jurnečka se neprosadil ze dvou samostatných úniků. V první šanci přestřelil a ve druhé trefil další tyč.

První branka padla ve 40. minutě. Domácí Sláma zahrával rohový kop, kde našel přesně Halamku, toho vychytal Pokorný, ale na dorážku Řeháčka byl krátký. Počítky vedly v poločase 1:0.

Jurnečka v devadesáté minutě završil hattrick

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostujícímu celku. Horký zahrával přímý kop a díky chybě v domácí zdi vyrovnal – 1:1. V tu dobu byl lepším celkem Moravec, ale branku nevstřelil.

Domácí se dostali do vedení díky perfektně zahranému pokutovému kopu Lukáše Jurnečky. Tento stejný hráč o pár minut později předvedl další parádu při přímém kopu a Počítky vedly o 2 branky.

Bohužel pro domácí přišel 5-ti minutový zkrat a hosté díky Juračkovi a Černému vyrovnali. Rozhodnutí na sebe vzal nejlepší hráč utkání Lukáš Jurnečka v nastaveném čase. Z hranice vápna zahrával přímý kop a přesnou střelou k tyči rozhodl o tom, že si Počítky připíšou první body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Do utkání jsme šli s odhodláním, že už musíme bodovat. V prvním poločase jsme neproměnili čtyři vyložené šance. Ve druhém poločase jsme sice vedli, ale opět jsme soupeře dostali do zápasu hrubými chybami. Naštěstí v poslední minutě rozhodl perfektním přímým kopem Lukáš Jurnečka. Do dalších utkání musíme vše zlepšit.




Sestavy


SK Transformátor Počítky
M. Štryncl [-] - L. Sláma [-] , M. Řeháček [-] , F. Toman [-] - L. Jurnečka [-] , T. Janů [-] (72. O. Zajíček [-] ) , T. Ločárek [-] , J. Mašek [-] - - D. Bednář [-] (46. M. Filippi [-] ) , P. Ločárek [-] , R. Halámka [-] (46. M. Kuřítko [-] )

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Broža [-] (70. V. Cícha [-] ) , P. Sodomka [-] , M. Černý [-] , J. Horký [-] , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , P. Černý [-] (72. P. Válek [-] ) , F. Kudiovský [-]

ŽK: 90. P. Ločárek - 55. J. Horký , 56. T. Toufar .
Hráči zápasu: L. Jurnečka , J. Mašek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - BURIAN Vít, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Milan Parma
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou zatím bez bodu, ale v domácím prostředí uhrají první 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích