2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov zdolal Herálec a slaví tři body


Branky


17

Hosté z Herálce chtěli navázat na dobrý start do soutěže a odvézt si body i z Budišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Nováček překonal Lachmana

V dusném počasí začali lépe domácí, když Molnár využil zaváhání Okurky s Lachmanem a vyzval k zakončení Nováčka, ten se ale nacházel v ofsajdu. Další chybu v hostující hře vyrobil Holec, který ztratil ve středu hřiště balón a po přihrávce Molnára chtěl vstřelit branku Nováček, ale Lachman byl tentokrát pozorný a včas zasáhl. Herálec to probralo a mohl jít do vedení kdyby Solnička lépe zakončil Štěrbův krásný centr. V další šanci se objevil Zobač, který chtěl překonat Chalupu z prvního doteku, ale jeho střela letěla nad.

Ve 22. minutě se Budišov dočkal vytouženého gólu, když Suchému trvala příliš dlouho rozehrávka a míč získal Vokurka, který narýsoval krásnou kolmici na střelce Nováčka, udělal kličku Lachmanovi a zakončil - 1:0. Ihned poté mohli hosté z rohu vyrovnat, Hamákova střela po rohu však orazítkovala břevno. Poté špatnou rozehrávku vystihl Suchý a ihned hledal Solničku, ten neuspěl v situaci jeden na jednoho proti Hibšovi. Mladičký útočník byl v akci znovu a to po nadýchaném centru Uchytila, tentokrát ho ve velkém čtverci zradilo zpracování a Chalupa byl z brány včas.

Domácí se po vstřeleném gólu zatáhli a nechali hrát Herálecké, ale do zakončení se nedostali. Do kabin tedy odcházeli štastnější domácí borci.

 

 

 

 

 

Kolda přidal pojistku

Hned po začátku druhé půle mohl skóre navýšit Nováček, jeho překvapivá střela k tyči však v bráně neskončila, vyznamenal se totiž Lachman. Na druhé straně hledal Uchytil pěkným centrem své spoluhráče, ale bohužel pro něho, žádný si balón nenašel. Více než fotbal se v druhé půli diskutovalo ať už s protihráči nebo s rozhodčím.

A tak udeřil Budišov, když při rohovém kopu nezachytil náběh Koldy nikdo z bránících hráčů a domácí stoper překonal Lachmana podruhé, 65. minuta - 2:0. Jiskřičku naděje mohl vykřesat Solnička, ale dobře hrající Hibš k němu nenechal doputovat centr z kopačky Štěrby.

V závěru utkání ještě vlnu emocí vyvolal ostrý zákrok Kováře na Horkého. Domácí poté hru kontrolovali a berou zaslouženě tři body. 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: V Budišově jsme podali solidní výkon, chybělo tomu proměnění alespoň jedné ze šancí v prvním poločase. Domácí byli efektivnější, nutno však dodat, že na důležitém prvním gólu neseme svojí asistenci… Dobrých prvních pět kol sezony budeme chtít potvrdit na domácí půdě, kdy v dalším okresním derby přivítáme Radešínskou Svratku. Věříme, že před domácími fanoušky opět předvedeme atraktivní podívanou, začátek zápasu v neděli již v 16:00!



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
A. Chalupa [-] - T. Kazda [-] , L. Vokurka [-] , K. Nováček [-] , M. Kolda [-] , M. Molnár [-] , O. Doležal [-] (57. J. Kozuň [-] ) , T. Nováček [-] , L. Horký [-] , D. Hibš [-] , J. Benda [-]

TJ Sokol Herálec
J. Lachman [-] - S. Suchý [-] (78. M. Kučera [-] ) , T. Solnička [-] , J. Štěrba [-] , D. Holec [-] , M. Zobač [-] , P. Hamák [-] , D. Okurka [-] , M. Kovář [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

ŽK: 26. L. Vokurka , 55. O. Doležal , 74. L. Horký - 32. D. Okurka , 66. M. Zobač .
Hráči zápasu: A. Chalupa , D. Hibš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - JAHODA Jaroslav, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radek Smejkal

Expert: Milan Parma
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnaný zápas a nepadne moc gólů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích