Herálec nadělil Počítkám na cestu pět branek


Branky


17

Počítky jely pro první body do Herálce, ale poločas hrůzy je stál všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli vstřelili pět gólů

Domácí povzbuzeni výhrou z Dukovan přivítali v okresním derby hráče Počítek. Už ve 4. minutě po zpětné hlavičce Boháče zakončoval k tyči Uchytil - 1:0. O dvě minuty později bylo vyrovnáno, když po rohovém kopu Kuřítko chladnokrevně zakončil - 1:1. Hosté se ale neradovali dlouho. Už v 7. minutě překonal Štryncla Boháč, který hlavičkou na zadní tyči rozveselil fanoušky - 2:1. V 17. minutě se domácí prokombinovali z vlastní půle až do zakončení, ve kterém se nemýlil Holec - 3:1.

Hosté se snažili o změnu skóre a po Maškově přihrávce zazdil velkou šanci Filippi. Ve 31. minutě Holec, byť byl tvrdě faulovaný, vyslal do zakončení Boháče a ten tváří v tvář překonal Štryncla - 4:1. Veseleji bylo ve 38. minutě, když Zobačovu střelu zblokoval Toman pouze k Burešovi, který popáté rozvlnil síť za hostujícím brankářem - 5:1. 

Počítky dvěma brankami snížili prohru

Otřesení hosté se snažili co nejvíce mírnit debakl. Maškovu střelu placírkou chytil Lachman. Poté si Filippi připsal další zahozenou tutovku, když po přihrávce Jurnečky mířil vysoko nad.

Domácí se snažili hrát ze zajištěné obrany a nepouštět Počítky do zakončení. V 87. minutě vyhrál hlavičkový souboj Halámka, připravil šanci Jurnečkovi a snížil na 5:2. v 89. minutě vyslal Mašek do vápna Jurnečku, který našel na zadní tyči Janů a ten napálil míč pod břevno - 5:3. Více se v zápase nestalo a domácí slaví další výhru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Podali jsme výborný týmový výkon po kterém máme další tři body.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Lachman [-] - J. Štěrba [-] , D. Holec [-] , F. Bureš [-] , M. Zobač [-] (83. M. Kučera [-] ) , M. Boháč [-] (46. P. Veselský [-] ) , P. Hamák [-] , D. Okurka [-] , M. Kovář [-] , O. Černý [-] (73. S. Suchý [-] ) , V. Uchytil [-]

SK Transformátor Počítky
M. Štryncl [-] - L. Sláma [-] , M. Řeháček [-] , F. Toman [-] - T. Janů [-] , T. Ločárek [-] , J. Mašek [-] , L. Jurnečka [-] - M. Zelený [-] (54. D. Bednář [-] ) , M. Filippi [-] (73. L. Kachlík [-] ) , M. Kuřítko [-] (54. R. Halámka [-] ) -

ŽK: 1. O. Černý , 53. D. Holec , 90. M. Kovář - 13. M. Kuřítko , 53. L. Sláma .
Hráči zápasu: M. Boháč .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - SÝKORA Tomáš, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Radek Smejkal

Expert: Tomáš Sedláček
Tip experta: remíza

Tento zápas bude asi hodně bojovný, znám Herálec a vždy to byl zápas plný soubojů, vždy to byl nepříjemný soupeř, padalo hodně karet, ale i tak si myslím, že Počítky si odvezou z horké půdy bod.

Tip: výhra hostů