1:5
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava si v klidu došla pro výhru


Branky


74. M. Pekárek - 7. Š. Vladeka , 15. V. Čurda , 27. Š. Vladeka (p.) , 36. M. Vrbka , 43. V. Čurda
13

Radešínská Svratka podala další výkon plný chyb a darovala hostům branky na zlatém podnose

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrást lovil míč ze své branky hned pětkrát

Domácí zažili první poločas hrůzy, ke kterému přispěli vlastními chybami. Už v 5. minutě domácí gólman zaspal při výběhu, ale své zaváhání napravil a Michala Vrbku vychytal. Chvíli na to mohli otevřít skóre domácí, ale Novotný parádní Pekárkovu akci v branku nepřetavil. Poté domácí neodkopli míč do bezpečí a sraženou střelu uklidil z úhlu do sítě Vladeka – 0:1.

V 15. minutě hosté podnikli rychlý brejk, Drdla neodvrátil přihrávku na Čurdu a ten střelou na zadní zvýšil – 0:2. Poté vyslal Skryja do sóla Novotného, ale ten trefil jen Tománka.

Na druhé straně se za obranu dostal po povedené kombinaci Šácha, byl faulován a penaltu proměnil Vladeka – 0:3. V 36. minutě dostal prostor Michal Vrbka a napálil z hranice vápna míč pod Chrástovo břevno – 0:4. Chvíli na to hlavičkoval domácí Plhal do spojnice břevna a tyče. Dílo dokonali hosté v závěru prvního poločasu, kdy po rychlém brejku vsítil pátou branku Čurda – 0:5.

Zlepšený výkon v druhé půli přinesl alespoň jeden gól domácích

Hosté po pauze polevili a domácí se po bouři v kabině zvedli. Své šance však zahazovali. Plhalova střela byla zblokována a ten samý hráč mířil v solidní pozici nad bránu. Poté napřáhl k bombě Pekárek, ale jen vyprášil Tománkovy rukavice.

V 74. minutě se domácí dočkali snížení, když se střelou na zadní trefil aktivní Pekárek – 5:1. Domácí mohli přidat i další branky, ale byli nepřesní. Pulkrábek protáhl gólmana z přímého volného kopu a z následného rohu domácí nedotlačili míč za čáru.

Poté měl tutovku Buřval, ale v jasné šanci minul branku. Jednu šanci měli i hosté, ale po standardce trefili hlavou jen tyč. Tečku za utkáním udělal Pekárek, který trefil symbolicky tyč.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér) -: Stejný průběh zápasu jako v Koutech. Děláme tragické individuální chyby, které soupeř trestá. My naše šance spolehlivě zahazujeme. Druhý poločas byl z naší strany velmi dobrý a mohl by to být odrazový můstek do dalších těžkých zápasů.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , L. Dvořák [-] (73. J. Chrást [-] ) , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] (46. M. Pulkrábek [-] ) , A. Jinek [-] (63. P. Šoustar [-] ) , I. Plhal [-] (68. L. Buřval [-] ) , V. Skryja [-] , M. Pekárek [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - V. Čurda [-] , M. Jičínský [-] (63. T. Veselský [-] ) , Š. Vladeka [-] , M. Vrbka [-] (67. T. Simandl [-] ) , P. Šácha [-] , M. Ondráček [-] , M. Vrbka [-] , M. Malík [-] (72. T. Vrbka [-] ) , T. Janiček [-] , F. Šebek [-]

Hráči zápasu: Š. Vladeka , M. Malík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - ROSICKÝ Pavel, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radek Smejkal

Expert: Jan Mašek
Tip experta: výhra hostů

Hosté zvládli úvodní kolo a myslím si, že budou naplno bodovat i v Radešínské Svratce.

Tip: výhra hostů