1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice po dobrém výkonu získaly bod


Branky


12

Domácí Rapotice musely odčinit debakl z prvního kola, ale Žďár byl těžký oříšek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla pro domácí

Po výbuchu v minulém týdnu trenér Sádlík udělal několik změn v sestavě domácích. Na levou stranu zálohy premiérově v základu nastoupil Adam Chatrný a na beka se postavil Jan Matoušek. Nutno podotknout, že tento  tah se opravdu vydařil.  

Po úvodní vyrovnané pasáži hry převzali domácí iniciativu a dostávali se do několika slibných příležistostí. Napadání domácích útočníků zatápělo hostující obraně, bohužel pro domácí se ani jednou nepodařilo potrestat. Hosté se dostávali do hry pouze po zbytečných ztrátách hráčů Rapotic a snažili se rychlými brejky strhnout vedení na svoji stranu. Naštěstí pro domácí ani jeden z nich brankou neskončil.

Uklidnění přinesla 30. minuta, když nejlepší hráč na hřišti Honza Matoušek poslal centr do vápna, který po odrazu uklidil do sítě Michal Sobotka. Domácí převahu už gólově nepodpořili a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Žďár stihl pouze vyrovnat

Do druhé půle domácí borci nastoupili s cílem branku nedostat a vedení navýšit. Tento plán se dařil plnit do 65. minuty, kdy po odraženém balónu z besprostřední blízkosti pálil žďárský Musil, jeho tvdou střelu domácí gólman prodlužil na zadní tyč a hostům se po několika odrazech podařilo dopravit balón do sítě - 1:1.

V poslední části zápasu Rapotičtí na hřišti dominovali. Ve vyložené přiležitosti se dvakrát zjevil střídající Opálka, bohužel mu chyběla zkušenost v zakončení. Do další šance se dostal Sobotka, ale udělal z hostujícího brankáře hrdinu utkání. Zatímco domácí dva body ztratili, hosté jeden získali . Rapotice tak aspoň částečně odčinily debakl z prvního kola. Příští týden pojedou bojovat o body do Koutů.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Po velmi dobrém výkonu máme pouze bod. Snad na to navážeme v Koutech a dovezeme body tři.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , A. Chatrný [-] (85. P. Císař [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , P. Kučera [-] , A. Palát [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , P. Sobotka [-] (70. P. Opálka [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - M. Srnský [-] , V. Lukáš [-] , B. Sláma [-] , P. Viliš [-] (80. J. Štíbal [-] ) , L. Klement [-] (46. D. Kulhánek [-] ) , P. Klouda [-] , D. Musil [-] , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-] , O. Růžička [-]

ŽK: 76. M. Sobotka , 84. M. Laš , 89. J. Matoušek - 3. M. Srnský , 89. D. Musil .
Hráči zápasu: J. Matoušek , M. Sobotka - J. Šenkýř .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - RYGL Luboš, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Jan Mašek
Tip experta: výhra hostů

Žďárští se netají tím, že chtějí hrát na špici soutěže. Věřím, že přivezou všechny body, ale budou to mít na venkovním hřišti těžké.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích