3:1
(0:1)
10. M. Axman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár ve druhém poločase rozhodl o výhře


Branky


59. T. Vokoun , 64. T. Vokoun , 86. T. Vokoun - 10. M. Axman
12
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl pro hráče Jemnicka

V úmorném dusnu začali lépe domácí, byli často na míči, ale paradoxně inkasovali jako první. V 10. minutě vysunul Křivánek kolmici mezi stopery, kde našel Axmana a ten se nemýlil - 0:1. Žďárské tento moment trochu rozhodil, ale snažili se hrát svoji rychlou hru na křídla s centry do vápna. Po pěkném uvolnění pronikl Titauer do vápna a snažil se najít nějakého ze svých spoluhráčů, ale bohužel pro domácí se mu to nepovedlo. Pozorná obrana hostí jinak soupeře k ničemu nepustila. V závěru poločasu mohl navýšit vedení Tesař, jeho střelu však vytěsnil obránce na rohový kop. O chvíli později se hnal do zakončení aktivní Tesař, ale jeho střela šla mimo bránu. Do kabin šli tedy spokojenější hosté.

Vokoun hattrickem vystřelil tři body

V druhé půli zahrozil opět vynikající Tesař, ale jeho krásná střela těsně minula pravý roh domácí branky. Hosté hráli na brejky, ale do zakončení se již nedostávali. V 59. minutě se na pravé straně přes Kaláška lehce prosadil Musil a jeho centr na přední tyči zakončil Vokoun - 1:1. V 64. minutě opět zaváhala hostující obrana když nezachytila rychlý brejk žďárských na jehož konci stal Vokoun - 2:1. To byla ledová sprcha pro hráče Jemnicka a ti nedokázali najít odpověď na dobrou hru domácích. Na konečných 3:1 v závěru utkání upravil opět Vokoun, který prokázal svůj důraz ve vápně.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO
Kincl Zbyněk: Domácí byli během zápasu aktivnější, my zase nebezpečnější. Fotbal se však hraje na góly a ty my nedali oproti domácím!



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - V. Lukáš [-] , M. Srnský [-] (65. B. Sláma [-] ) , T. Vokoun [-] (88. J. Štíbal [-] ) , P. Viliš [-] (55. M. Blažíček [-] ) , D. Musil [-] , J. Titauer [-] (79. L. Klement [-] ) , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] , O. Růžička [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Kalášek [-] (70. T. Süssenbek [-] ) , L. Niederhofer [-] , D. Svěrák [-] , J. Novák [-] - V. Toman [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , D. Vacuška [-] - M. Axman [-] - O. Tesař [-]

ŽK: 79. F. Růžička - 50. M. Axman , 87. D. Svěrák .
Hráči zápasu: T. Vokoun , F. Růžička - S. Křivánek , V. Toman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VAŠÍČEK Jaroslav - FOTR Jan, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

Žďárská rezerva by měly být plná dravého mládí. Domácí díky svému nadšení hosty těsně porazí – 2:1.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů