Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty rozstřílely Radešínskou Svratku


Branky


13
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvěmi brankami získali klid na svoje kopačky

Úvod zápasů se odehrával dle předpokladů. Domácí hráli jednoduchou hru a hned ve 4. minutě nabídl Šacl trestuhodně míč Coufalovi, ale ten trefil tyč hostující branky. Na druhé straně střílel v dobré pozici Šoustar, ale trefil jen domácího gólmana. V 19. minutě se blýskl Petr, který vychytal Coufala. Po následném rohu však sudí nesprávně domácím přisoudil aut, po kterém v souboji vypadl Petrovi míč k nohám pohotového Neumanna a domácí vedli – 1:0. Chvíli na to zahrozil Plhal, ale branku po otočce netrefil. Poté se strhla průtrž mračen a ta nakonec domácím přinesla branku. Ve 43. minutě se Smejkal s Drdlou prokombinovali až do autu, ten domácí rychle hodili, Semrád si míč pokryl a z 25 metrů přízemní střelou zvýšil – 2:0.

Festival hrubek hostů rozhodl o debaklu

Úvod druhé půle uhasil i poslední naděje hostů. Nejprve potrestal parádní střelou na zadní tyč Neumann špatný Petrův odkop – 3:0 Hned na to chyboval v rozehrávce Drdla a rychlý brejk zužitkoval Navrkal – 4:0 Pohodlné vedení domácí uspalo a hosté se dostali na dostřel domácí branky. Stýblo však nejprve vytěsnil tečovanou střelu Janů nad břevno a poradil si i s přímým volným kopem Plhala. Šaclova pěkná střela skončila díky domácím bekům vedle a centr Starého, který domácí gólman podskočil skončil těsně vedle. Hosté se neprosadili ani z dalších závarů, a tak přišel rohový kop na druhé straně, centr Havelky a hlavička volného Coufala – 5:0. V 83. minutě pak 39letý Neumann utekl hostující obraně a loboval Petra – 6:0.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko - trenér: Takhle jsme si vstup do soutěže nepředstavovali. Domácí hráli jako vždy a jejich důraz, rohy a auty na nás stačili. Když k tomu připočteme naše chyby v rozehrávce a nulovou produktivitu, tak to nemohlo dopadnout jinak. Po povedení přípravě je to kruté, ale asi nutné vystřízlivění.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - M. Dočekal [-] (80. M. Mašek [-] ) , M. Nestrojil [-] , M. Semrád [-] (72. J. Havelka [-] ) , F. Coufal [-] , M. Neumann [-] , J. Roušar [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] , M. Vrzal [-] (60. J. Nováček [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - R. Smejkal [-] (66. L. Buřval [-] ) , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] , Z. Starý [-] (85. J. Chrást [-] ) , P. Šoustar [-] (53. D. Novotný [-] ) , I. Plhal [-] , M. Pekárek [-] (87. M. Pulkrábek [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , Z. Josífek [-] (53. V. Skryja [-] )

ŽK: 71. J. Havelka , 90. L. Stýblo - 12. I. Plhal , 47. M. Drdla .
Hráči zápasu: L. Stýblo , M. Neumann .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - NECHVÁTAL Tomáš, TOMŠŮ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra hostů

Po dlouhé době jdeme do sezóny po vcelku povedené přípravě. Domácí jsou po pauze těžko čitelní. Vzájemné zápasy vždy přinesly dost branek. Bral bych i bod, ale proč nezačít třemi? Bude to boj – 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích