Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vrchoviny deklasovala Rapotice


11

V prvním kole Vrchovina nasázela Rapoticím 7 branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned na začátku

Úvod první půle domácím hrubě nevyšel, již v 10. minutě prohrávali po střelách Polnického a Bouška o dvě branky. Ve 12. minutě napřáhl Valsa a jeho výstavní trefa přinesla snížení. Domácí cítili šanci na vyrovnání, když ve 30. minutě byl ve vápně sražen Sobotka, ale nařízenou penaltu Kučera neproměnil.  Hosté svoji jednoduchou a  přímočarou hrou Rapotickým zle zatápěli a dostali se do několika vyložených šancí, které však gólem neskončily. Vyrovnat mohl Sobotka, trefil jen tyč Skryjovi branky. Když se zdálo, že se utkání herně vyrovnává, přišla 36. minuta a Dobrovolný navýšil vedení. Ve 43. minutě se řítil sám na branku Palát, svůj únik nevyřešil dobře a nakonec ani nezakončil. Ze dvou rohů v poslední minutě poločasu domácí borci nic nevytěžili a tak se šlo do kabin za stavu 1:3. 

Druhý poločas si rezerva Vrchoviny v klidu pohlídala

Vstup do druhé půle měli domácí opět tragický, kdy střelu zpoza vápna sice Laš vytěsnil na roh, ale ihned po jeho rozehrání lovil balón ze sítě. Hosté zkušeně bránili a do větších šancí soupeře nepouštěli. Spoléhali na brejky svých rychlých křídelníků a tvrdě ztráty trestali. Profesorská hra domácích jim plně vyhovovala a už v 65.minutě skóre narostlo po brankách Šmídy a Slavíčka až na hrozivých 1:6. V 73. minutě vypíchl rozehrávku hostů Matoušek a korigoval na 2:6. Třetí gól měl na noze střídající Chatrný, balón mu však před brankovou čářou uskočil do zámezí. Na konečných 2:7 zvýšil těsně před koncem svoji druhou brankou v zápase Šmída a výsledek tak měl po devadesáti minutách spíše hokejovou podobu.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš (brankář): Tři body jsme soupeři darovali. Musíme se poučit z chyb a příští zápas odehrát mnohem lépe.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] (71. P. Císař [-] ) , J. Matoušek [-] , P. Kučera [-] (75. A. Chatrný [-] ) , A. Palát [-] , R. Valsa [-] , P. Opálka [-] (84. D. Šmarda [-] ) , M. Dobeš [-] , P. Sobotka [-]

SFK Nové Město na Moravě B
P. Skryja [-] - J. Chytrý [-] (71. M. Kutra [-] ) , A. Boušek [-] (67. R. Červenka [-] ) , V. Dobrovolný [-] (65. L. Sláma [-] ) , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] , L. Slavíček [-] , P. Blažíček [-] , T. Švanda [-] , J. Veselý [-] , D. Bača [-]

Hráči zápasu: M. Šmída , A. Boušek .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: BESEDA Petr - HOLUB Radim, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: remíza

Rapotice postoupily v krajském poháru po dvou výhrách do semifinále, ale jejich dojem z postupu kalí to, že ani jeden soupeř nedorazil v plné sestavě. Hosté v přípravě bojovali s defenzivou, když inkasovali dost branek. V Rapoticích by to mohlo skončit divokou remízou – 4:4.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích