Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 14:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobronín přestřílel Dukovany


Branky


11
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyzněl pro domácí

Ve velkém horku na sebe narazili týmy Dobronína a Dukovan. První branku vstřelili hosté, když přetažený centr vrátil před branku Jakub Kunc, kde našel Martina Nováka a jeho střelu dorazil do branky Petr Novák.

Dukovany hráli kombinační fotbal, ale ukázala se nesehranost zapříčiněná čtyřmi novými hráči v sestavě. Domácí se naopak prezentovali dlouhými nákopy za obranu, kde se snažili hledat kanonýra Sedláčka, to se jim povedlo ve 24.minutě a vyrovnal utkání na 1:1. Za deset minut Dukovany chybně rozehráli a po centru ze strany Laňka otočil výsledek.

 

 

 

 

Dobronín i v deseti hráčích slaví tři body

Druhá půle začala lépe pro hosty a v 56.minutě po centru Nováka z pravé strany vyrovnal Ducký. Přestřelka pokračovala o 15 minut později, kdy střelu Duckého po rohovém kopu vyrazil Pospíchal rukou, za což dostal červenou kartu. Kopala se penalta ke které se postavil Novák Martin a nemýlil se.

V 77. minutě se Dobronínu opět povedl rychlý brejk, který zakončoval na zadní tyči Sedláček. Domácí tento moment nakopl a za tři minuty se po rohovém kopu radoval ze své branky Smejkal. 

Dukovany vrhli své síly do utoku a málem se dočkali vyrovnání, když Duckého bombu z vápna zblokoval jeden z domácích obránců.

V závěru fauloval Kunc těsně před vápnem a nabídl Sedláčkovi z trestného kopu zkompletovat hattrick.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Dobronín
Chramosta Jan - trenér: Utkání se nevyvíjelo úplně podle našich představ, bylo to ospalé, kluci nebyli dostatečně důrazní. V průběhu zápasu jsme ale převzali otěže utkání a v deseti hráčích dokázali utkání otočit a vyhrát.

SFK Dukovany 2001
Jakub Kunc - hráč: Byl to vyrovnaný zápas ve kterém domácí více chtěli než my. Mají výhodu v Sedláčkovi, který je rozdílovým hráčem.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - M. Cink [-] , T. Sedláček [-] (90. R. Hamáček [-] ) , P. Horáček [-] , M. Macek [-] , L. Drmola [-] (36. O. Záškoda [-] ) , M. Štefko [-] , D. Diňa [-] (58. J. Smejkal [-] ) , L. Laňka [-] , L. Sedláček [-] , J. Pospíchal [-]

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - M. Jašek [-] , M. Novák [-] , O. Horák [-] (54. L. Fiedler [-] ) , D. Fessl [-] , A. Dúcký [-] , M. Fojtášek [-] , D. Viklický [-] , P. Sedláček [-] , J. Kunc [-] , P. Novák [-] (76. M. Dvořák [-] )

ŽK: 67. M. Štefko , 81. L. Sedláček - 61. M. Křišťál , 66. D. Fessl , 85. J. Kunc . ČK: 71. J. Pospíchal .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - ROSICKÝ Pavel, PORUPKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

Hosté přišli o Koníře. Uvidíme, jak to jejich hru poznamená. Opatrné utkání skončí těsnou výhrou domácích – 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích