5:1
(1:1)
17. F. Gramer (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice v derby porazily Ledeč


Branky


6. P. Svoboda , 52. P. Soukup , 63. P. Svoboda (p.) , 77. P. Svoboda , 80. P. Soukup - 17. F. Gramer (p.)
11

10. kolo Kp Vysočiny a derby, Speřice rozstřílely Ledeč 5-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1-1

Zápas za deštivého počasí začal lépe pro Speřice po akci Vlčka se prosadil Svoboda z velkého úhlu, po chvíli se dostal znovu do šance Svoboda,ale selhal na Bezděkovi. Poté se v 16min. uvolnil po chybě Zacha Bezděk ml. a byla penalta, se kterou si věděl rady Gramer. Bylo to 1:1 do poločasu ještě párkrát zahrozili Speřice, ale výborný Bezděk zachraňoval hostující Ledeč.

Speřice ve druhé půli rozdrtily Ledeč.

Druhý poločas začal v tlaku domácích, když se po kolmici Vlčka prosadil Soukup bylo to 2:1, poté měl Soukup znovu velkou šanci z vápna, ale Bezděk znovu zasáhl. Poté se Soukup dostal do úniku, Pešek zatáhl za záchranou brzdu a byla z toho penalta, se kterou si Svoboda věděl rady. V 63.minutě to bylo 3:1 pro Speřice. Poté se hodně hrálo ve středu pole, kde dominovali domácí. V 77.minutě se z rohu prosadil Svoboda 4:1. Hned za 3 minuty se dostal do úniku Jiřík a našel volného Soukupa,který stanovil skóre 5:1 pro domácí. Zápas už se pak dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda ml. (hráč): Další derby, které jsme konečně zvládli...hra první poločas nebyla optimální, ale kluci se s tím druhý poločas vypořádali. Byli agresivní a fyzicky přehrávali Ledeč ve středu pole. Šťastný den měli taky útočníci, kteří výborně pracovali jak dopředu tak do obrany.... jsem rád za toto vítězství... teď už jen doufat aby nám nezrušili soutěž. Jelikož by to pro některé kluby byla velká škoda.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
František Polák (trenér): První poločas jsme hráli dobře, hráli jsme dobře dozadu a nepouštěli Speřice příliš do šancí. Ve druhé půli jsme začali dělat chyby a těch soupeř jako jsou Speřice dokáže využít. Skóre je pro nás kruté, ale vzhledem k vývoji druhého poločasu asi pro domácí zasloužené.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - M. Fukan [-] , J. Boček [-] (46. M. Sadský [-] ) , V. Zach [-] (46. P. Soukup [-] ) , M. Štěpánek [-] , P. Honzárek [-] - D. Vlček [-] , D. Jančík [-] , J. Moravec [-] (54. M. Eremiáš [-] ) - P. Jiřík [-] , P. Svoboda [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Šíma [-] , P. Pešek [-] , M. Chlubna [-] , M. Trpišovský [-] , M. Vágner [-] (74. J. Fišer [-] ) , L. Vodička [-] , S. Bezděk [-] (65. M. Toula [-] ) , T. Žemlička [-] (17. R. Kuja [-] ) , F. Gramer [-] , M. Havel [-]

ŽK: 26. P. Šíma , 56. M. Havel , 61. P. Pešek , 70. M. Toula , 75. M. Chlubna , 77. T. Bezděk .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 22:51

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Adam Vaš
Tip experta: výhra domácích

Ledči se v letošní sezóně moc nedaří a proto dávám na Speřice, kteří hrají velmi hezký fotbal.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích