3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si doma poradila s Přibyslaví


Branky


12

Zápas 10. kola Kp Vysočiny poslal do boje domácí Novou Ves a hosty z Přibyslavi. Hostům se příliš nedaří a v posledních čtřech zápasech pouze jednou vyhráli. Naopak domácí jsou ve formě poslední čtyři zápasy získali hned 10 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod poločasu byl vyrovnaný.

V úvodu zápasu se hosté zatáhli k vlastní polovině a dobře bránili střed pole, útočili z brejků, ale žádná šance se nedostala až k brance. Naopak domácí trpělivě kombinovali a dostali v úvodních minutách šanci několika rohů, bohužel pro domácí úvodních 7 rohů bylo bez úspěchu. Poté přišla 19. minuta a úvodní  branku domácích trefil při velkém štěstí domácí Jaroslav Havlík 0-1. O 4 minuty později další roh domácích a další branka v síti hostů, opět s velkým štěstím, tentokráte dostal míč do Pazderkovi branky domácí Starý. Do konce poločasu už domácí příliš šancí neměli, spíše kontrolovali hru odzadu, naopak hosté se snažili stále napadat, ale k vážnější šanci se nedostali. Ve 35. minutě centroval Bačkovský J. na Vostála, ale domácí si poradili. Jiné šance jsme do poločasu už neviděli.

Hosté zahodili dvě šance, pak dostali červenou kartu a bylo po zápase.

Úvod poločasu patřil hostům Filipa Bačkovského fauloval v náběhu domácí obránce a Krčálův přímý kop na poslední chvíli vyrazil domácí brankář Fuksa na roh. Poté měli domácí více míč na kopačkách, ale bojovalo se spíše ve středu pole. V 59. minutě fauloval Sibera a viděl žlutou kartu. Minutu na to Sibera zatáhl soupeře ve středu hřiště a viděl hodně přísnou druhou žlutou kartu, byl vyloučen. Hosté následně hru přestavěli a hned v 61. minutě našel Krčál Bačkovského J., který šel sám z boku na Fuksu, ale domácí brankář včas vyběhl a zamezil hostům skórovat. Poté už oba týmy opět bojovali převážně ve středu pole. V 76. minutě hlavičkoval hostující Vostál, ale výtečný Fuksa připsal další zákrok. V 79. minutě se po brejku prosadil domácí František Nečas, opět brankou, které pomohlo velké štěstí. V závěru měl ještě obroskou šanci střídající Jiří Ptáček, jeho střelu ale vychytal Pazderka. Zápas skončil zaslouženě 3-0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Václav Pohanka (trenér): Utkání začaly oba týmy velmi aktivně. Dokázali jsme si vypracovat několik rohů a z nich jsme s trochou štěstí dali především první gól. V druhé půli jsme soupeři umožnili svými chybami velkou šanci, kterou neproměnil. Po vyloučení hostujícího hráče se téměř nic nezměnilo a hrálo se především po vápna. Ke konci jsme ze dvou šancí dokázali jednu proměnit a rozhodnout tak utkání.

SK Přibyslav
Jakub Bačkovský (hráč): Poslední zápas před pauzou jsme chtěli vyhrát, bohužel jsme věděli jakou mají domácí sílu ve standartkách, ale i tak jsme udělali za první půlku asi 15 rohů.. 20 minut jsme dokázali bránit, ale pak soupeř dvakrát, pro nás smolně udeřil po rohu a byl na koni. Myslím, že konec první půle jsme byli malinko lepší, ale šanci jsme si prakticky nevytvořili. Do druhé půle jsme vstoupili dobře, přímý kop vytáhl Fuksa, což je škoda. Potom jsem ještě já neproměnil šanci a aby toho nebylo málo, tak pan rozhodčí tomu přidal skvělou tečku, když po dvou slepených žlutých kartách hodně přísně vyloučil našeho hráče. Bohužel pak už to bylo těžké a soupeř ještě přidal jednu branku. Domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - V. Novotný [-] (68. J. Ptáček [-] ) , J. Šandera [-] , O. Starý [-] , F. Nečas [-] , O. Dacer [-] (77. T. Nečas [-] ) , V. Komínek [-] , J. Nečas [-] , L. Komínek [-] , J. Havlík [-] , O. Forchtsam [-] (39. M. Novotný [-] )

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Vopršal [-] , J. Prchal [-] , M. Ondra [-] (77. O. Kárník [-] ) - J. Bačkovský [-] , S. Pochop [-] , F. Bačkovský [-] , J. Sibera [-] , L. Vykoukal [-] , M. Krčál [-] - A. Vostál [-] -

ŽK: 67. O. Dacer , 82. T. Nečas - 34. L. Pazderka , 59. J. Sibera . ČK: 60. J. Sibera .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 22:51

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Adam Vaš
Tip experta: výhra domácích

Nová Ves si doma pohlídá body a Přibyslav odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích